Mijn weblog

i like the way you talk

Claire
09/09/2008 | 21:57 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Als mijn collega's om vrijwel stipt 12:00u aankondigen dat ze gaan lunchen, roep ik meestal "ja! ik kom er zo aan!" Na een week bedacht ik dat het misschien wel sociaal was om even erbij te vertellen dat ik heus wel psies tegelijkertijd met hen aan de dis wil schuiven, maar dat lunchtijd zon beetje het enige tijdstip op de dag is dat ik even virtueel met australia kan babbelen.
Dat snapten ze wel.
Maar ja. Aan de andere kant is lunchtijd natuurlijk ook een uitgelezen mogelijkheid om wat gezellige persoonlijke niet werk-gerelateerde chitchatjes met je nieuwe collegae uit te wisselen. Dus zo'n msn-gesprekje met down under gaat ongeveer zo:


claver@work says
ok babe, im off to lunch
DLMVDP@australia says
are you honger?
claver@work says
well, not really honger, that would be a bit doorslaan but all my collegues are going, i better join them. And besides that: they might run out of poffertjes en haring:)
DLMVDP@australia says
ok, thats gezhellig, have a lekker aten
DLMVDP@australia says
i better go to bed and have a slaap, weltrusten!
claver@work says
weltrusten! sweet dreams!Dus.
Ik denk dat ie een talenknobbel heeft.

Reacties op i like the way you talk

claverklaring 09/09/2008 | 22:14 uur
Susie IQ - Creedence Clearwater Revival
 
San 11/09/2008 | 10:27 uur
Goed bezig!
 
Plaats jouw reactie