Mijn weblog

i like to be in america

Claire
21/01/2005 | 13:43 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik zou nog vertellen over mijn reisje.
Nu lijkt me daar wel een leuk moment voor.

Ik ga namelijk naar Amerika. Hurray Amerika! Ik ben op Amerika.
Iemand zei laatst dat dat natuurlijk kwam omdat er cowboys wonen. Maar misschien ben ik wel op cowboys omdat ze in Amerika wonen. Dat kan ook namelijk.
Afijn. U wilt natuurlijk weten waar ik precies heen ga in Amerika. Want Amerika is best wel groot. Met al die United States enzo. Dat weet ik zelf ook heus wel.

Dus ik blijf ook niet op een plek, dan zie je bijna niks. Ik doe een rondreisje. Eerst naar San Francisco. Daar begint de reis. We gaan eerst naar Yosemite en en Fresno. Vandaar gaan we naar Death Valley. Daar moet ik per se een zonsopgang zien. Of zonsondergang. Afhankelijk van hoe laat we daar zijn dan dus. Verder moet ik onderweg ergens ook nog een cowboy ontvoeren want daarna komen we aan in Las Vegas. En daar moet ik natuurlijk wel trouwen met Elvis erbij. Dat is heel belangrijk.

westusa.gif


De honeymoon brengen we vervolgens door in Zion en Bryce Canyon, de volgende stops op de route. En daarna gaan we dan naar Flagstaff want vanaf daar kun je dan weer de Grand Canyon in. En das natuurlijk ook mooi. Via Sedona, Laughlin en Palm Springs komen we dan uiteindelijk aan Los Angeles.

Daar moet ik natuurlijk heel nodig bij een heel stom tv-programma in het publiek zitten en de verplichte studios bezoeken mar vooral ook kijken of Brad Pitt thuis is. Nog even verzinnen wat ik dan ondertussen met mijn vers aangetrouwde cowboy doe. In LA blijven we een paar dagen om daarna terug naar San Francisco te gaan. Daar moet ik ook nog een paar dagen zijn want ik moet natuurlijk ook nog naar Alcatraz en de zeehondjes en Fishermans Warf en..en..enzo.

Nou dat dus.
Ik heb er heel veel zin in. Maar dat had u al door.
En de mensen die neuzelen over dat het wel een heul vol programma is en strak schema, zou-je-dat-nou-wel-doen yadayadayada kunnen een hele dikke vinger krijgen. Hiero!
Laat mij nou goon ook es even leuk de japanner uithangen als ik daar zin in heb. ha!
En no worries, jullie krijgen echt heus wel een leuk verslagje. Dan. Ter zijner tijd. Een keer. In februari dus.


En als u mij dan nu even wil verontschuldigen.
Ik heb het druk met voorpret.

Reacties op i like to be in america

claverklaring 21/01/2005 | 13:44 uur
http://www.westsidestory.com/site/level2/lyrics/america.html
 
Lokje 21/01/2005 | 14:20 uur
Oew, leukleukleuk! Death Valley is wel soort van...eh...koel. Wanneer gaat u? Ik hoop voor in het voorjaar, want dan zijn er mooie watervallen van smeltwater in Yosemite. Zegt men, want ik kwam er altijd in september...

Veel voorplezier gewenst!
 
San 21/01/2005 | 14:45 uur
Dat van die Japanner vind ik prima, maar dan wil ik ook wel bij thuiskomst zukke foto's zien! =P
 
Richard82 21/01/2005 | 14:53 uur
Leukleukleuk... ik ga deze zomer... ongeveer zelfde rondje, maar iets anders zeg maar... en een weekje hawaii eraan vast (je moet toch een beetje vakantie hebben zeg maar :)). Have fun, enjoy.

Groet,
Richard
 
bouws 21/01/2005 | 18:11 uur
strak schema! zou je dat nou wel doen?
 
ruth 21/01/2005 | 19:45 uur
ergens tussen los angeles en las vegas was ik ook in The Joshu Tree National Monument, een schitterend verlaten natuurpark. Mocht je nog een gaatje hebben is dat een aanrader!
 
Grunnie 21/01/2005 | 22:48 uur
Veul plezier en die Cowboy dump je (trouwen en scheiden kan heel snel he ;-) ) gewoon voor je bij Brad Pitt voor de deur staat!
 
willem 22/01/2005 | 10:22 uur
Niks druk schema, in een zeer korte tijd zo veel mogelijk zien.
Geliek heij!!!.
Mooi man!!
 
peet leest selectief 22/01/2005 | 15:33 uur
yo! claver bij ricky lake! (go claver! go claver!)
 
Hansje 22/01/2005 | 17:24 uur
Ik kan je uit eigen ervaring verzekeren dat dit een perféct rondje is! Veel plezier met de voorpret.
 
charlotte 23/01/2005 | 12:01 uur
brad pitt woont in amsterdam hoor
 
T 24/01/2005 | 13:35 uur
En Ricki Lake zit in New York.
 
Plaats jouw reactie