Mijn weblog

i really want to start all over

Claire
04/09/2006 | 20:41 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ja hoor.
Daar ben ik weer.
Ik had namelijk bedacht dat het begin van een nieuw tv seizoen (vandaag dus), ook een mooie doorstartdatum voor claver.nu was.
Dus vandaar.

Nou heeft u het natuurlijk meer dan anderhalve maand zonder mij en mijn avonturen moeten stellen. Om het hiaat dat deze afwezigheid nog enigzins te draaglijk te maken, vindt u hieronder ter compensatie een illustratief overzicht van de afgelopen weken.
Doe hier eventueel uw voordeel mee en verzin zelf een verhaal bij de plaatjes.

zomersanne.jpg zomerklaver.jpg
zomerstrandje.jpg zomerRH.jpg
zomerknie.jpg zomerhaven.jpg
zomerschaap.jpg zomerbbq.jpg
zomerterschell.jpg zomergay.jpg
zomergolf.jpg zomerverweg.jpg
zomerboot.jpg zomeraedm.jpg
zomerdanbelje.jpg zomertalpi.jpg


En als u mij dan meteen even wil verexuseren voor vandaag. Ik moet nodig nwe tv-programma kijken. Bijvoorbeeld dat zal ze leren (RTL5) Hallands Next Tapmaddel (RTL5) en...eindelijk de langeverwachte premiere van mijn vorige werkverschaffer; Weet wat je date! (Veronica 22.30u)
Dus doei.

Reacties op i really want to start all over

claverklaring 04/09/2006 | 20:42 uur
Start All Over - Kula Shaker
 
Ruben 04/09/2006 | 22:20 uur
Ha! Welkom terug!

Dus doei terug.
 
Sigridzelf 04/09/2006 | 22:23 uur
Gelukkig maar, ik vind het niets die zomerstops, straks moeten we nog veuls teveul bijpraten..
 
Peter 05/09/2006 | 08:00 uur
She's back! Oef. Zit ik naar W.W.J.D. te kijken; zie ik ineens mijn Hyundai-dealer als vader (van het gekozen meisje) optreden. Naajaaaaa...! En Hallands Next Tapmaddal was wel geinig, maar af en toe zooooo'n sneue kopie van de Amerikaanse. Je ziet ze haast denken 'Ow ja. Zo doen ze dat ook in...' of 'Ow ja. Nu moet ik huilend weggaan en die andere omhelzen ofzo...'
 
wilem 05/09/2006 | 13:14 uur
mooi dat je d'r weer bent!!
 
Zezunja 06/09/2006 | 09:52 uur
En nou nog een fijne rss-feed en dan is alles helemaal in orde... ;)
 
Chantal 07/09/2006 | 22:02 uur
ja ja ja ze is er weer :-)
BLIJ
 
Plaats jouw reactie