Mijn weblog

ik draag enkel andalusische toiletten

Claire
08/04/2008 | 21:11 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Wellicht dat u zich nog vaag weet te herinneren dat ik vorig jaar een aantal (5) tripjes heb gemaakt. Of het staat u uit pure jalzoezie nog helder voor de geest. Kan ook.
Anyway, twee van die tripjes gingen naar Italia, want daar waren namelijk wat taakjes te doen; wij namen daar het programma Talenwonders op.

Nou was dat heel erg leuk, vonden wij zelf. Maar toch bleken er een aantal dingetjes niet helemaal zo geweldig als wij aanvankelijk dachten. Dus werd er besloten het programma in een iets ander jasje te gieten. UIteraard is en blijft Teleac/NOT een eductieve omroep en aldus wordt het wederom een programma waarbij het de bedoeling is dat de kijkertjes thuisch er uiteindelijk wat wijzer van worden en eventueel wat woordjes 'buitenlands' opnemen in hun vocabulaire.
Ik hul mij verder nog even in semi-mysterieus stilzwijgen omtrent wat en hoe (vooral omdat we het 'bij de tevee' morgen lekker toch weer helemaal anders gaan doen dan we vandaag hadden verzonnen natuurlijk), maar zeker en vast staat dat ik dit jaar weer een bofferd ben, want de reis leidt ditmaal naar Spanje.
De enige juiste reactie uwerzijds op deze mededeling is natuurlijk; Ole!

Ik hou erg van Spanje want daar is zon, tapas, paella, hele vreemde gebouwen, witte stranden en blauwe zee, lekker ruikend zonnebrandmiddel, rosado, gitaargetokkel en een taal waar ik soms woorden van versta. En had ik tapas al genoemd? Dus dat zit wel allemaal wel mustacho. Ik kan niet wachten tot we half mei op research gaan! Ole!
Om alvast in de stemming te komen, keken wij vanmiddag ter redactie even naar een klassieker en tevens voorbeeld van hoe we het niet in ieder geval niet gaan doen.
U kunt daar nu van meegenieten. Muchas plezieras en hilaritios!
(si, soy trabaggo zelf ook nog aan mijn Spaans)

Reacties op ik draag enkel andalusische toiletten

claverklaring 08/04/2008 | 22:02 uur
Eviva Espagna - Imca marina
 
Plaats jouw reactie