Mijn weblog

ik moet alleen nog even iets lijmen

Claire
13/12/2004 | 11:57 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik moet iets vertellen.
Ik heb iets achtergehouden voor u, mijn lezertjes. Voor de meesten van u bedoel ik eigenlijk. Want wie mij irl kent, zal wel iets gemerkt hebben. Eerder dan ikzelf misschien, zelfs.
Maar het is dus zo: ik was op iemand. Nou roep ik wel heel veel vaker dat ik op iemand ben, dus echt veel indruk maakt dat waarschijnlijk niet meer op u.
Maar ik was er zelf wel behoorlijk van onder de indruk. En van van slag vooral.
Ik was niet zomaar op iemand. Ik was verliefd. Zomaar. Ineens.
Zo.

Op zich is op iemand zijn best leuk. Schijnt. Staat me ook vaag iets van bij namelijk. Dat het vroeger leuk was. En spannend. Met briefjes door de klas en 'wil je verkering met die en die' fluisteren. Maar dat was dus vroeger.
Nu is op iemand zijn vervelend en stom. Of misschien ook niet, maar das dan alleen als the object of your affection jou ook de leukste van de wereld vind. Dan schijnt het nog steeds erg geweldig te zijn. Heb ik van horen zeggen. In die gezegende situatie zat ik dan dus net ff niet. In plaats van vlinders, zaten er alleen maar rare knopen in m?n buik. Terwijl eigenlijk de hele dag de zon uit je ogen zou moeten schijnen, was er in mijn hoofd vooral veel storm. En dat ding dat krachtig bonzend in m'n borstkas of keel had moeten bonzen, was in een hele hoop stukjes uiteengevallen en samen met de moed in mijn schoenen gezakt. (lang leve doorslaan!)

Dat is ook de reden waarom ik er niks over schreef. Omdat het goon echt helemaal niet leuk is; op iemand zijn die niet op jou is. Het sucks behoorlijk. Is ook niet goed voor je ego trouwens. Dus dan ga je dat niet es even leuk uitgebreid aan de de rest van de wereld vertellen. Ik niet in ieder geval.
Soms schreef ik er stiekem toch wel eens wat over, hoor. Maar dan alleen voor de goede verstaander. Met metaforen enzo. Best nog wel knap voor iemand die in de war is. Eigenlijk. Hehe.

Maar goed. Daarom klonk ik dus niet zo vrolijk, soms. Of in de war. Terwijl ik anders natuurlijk altijd het overzichtelijke zonnetje zelf ben, natuurlijk. Right.
Ik dacht; ik leg het toch maar even uit.
En als u me nu wilt excuseren. Ik moet nog even iets gaan lijmen.

Reacties op ik moet alleen nog even iets lijmen

bliss 13/12/2004 | 18:53 uur
hmm das idd klote. lijm ze... en zoek de lyrics van "dumb" van nirvana eens op.
 
wen 13/12/2004 | 22:00 uur
Niet zo heul erg beend met het genoemde liedje. maar ietsch duid mij erop dat dit liedje eerder tot een depressie zal werken dan tot daadkrachtig lijmen. Maar laat me het weten als het niet zo is:-) Zit voor de rest kwa mood ook alleen maar in een wintersfeertje. Somber dus niet echt hulpzaam op die wijze.
 
bliss 13/12/2004 | 22:29 uur
is mooi liedje heur!
 
bouws 13/12/2004 | 23:19 uur
merkwaardig. ken ik je toch meer irl dan ik dacht.
ik vond het nogal door je berichtjes heenschemeren
op d'een of and're manier. wees maar weer gauw het zonnetje.en lijm ze!
 
Rolandow 15/12/2004 | 10:23 uur
En vanwaar dan nu toch ineens deze bekentenis? Is de liefde over, of is de liefde onverwacht toch beantwoord?

Op iemand zijn is alleen achteraf leuk. Op het moment zelf is het hoogst irritant. Kun je niets anders dan verliefd zijn enzo, met alle problemen of vreugdes van dien. Hoe dan ook, de rest van de wereld moet maar even wachten, alleen begrijpt de rest van de wereld dat dan vaak weer niet.

Irritant gedoe.

Maar is die verliefdheid eenmaal over, dan zou je soms willen dattie weer terug was.

Vreemd gedoe maar, dat verliefd zijn. Bah.
 
KatYo 17/12/2004 | 00:53 uur
Verliefd zijn is alleen leuk als het wederzijds is. Als dat niet blijkt te zijn, voelt dat heel naar. En als het wel zo blijkt te zijn, voelt het geweldig, maar dan heb je je soms toch ook naar gevoeld, omdat je het toen nog niet wist.
Wat een gedoe inderdaad.
 
Plaats jouw reactie