Mijn weblog

in this time of introspection on the eve of my election

Claire
11/01/2005 | 01:22 uur
in de categorie De wereld volgens

 


In het kader van het aloude baadt het niet, dan schaadt het vast ook niet en beter mee verlegen dan om verlegen;

Ik kan iets winnen. Een Dutch Bloggie. Vorig jaar was ik waarempel en zowaar een genomineerde ofzoiets en dat was al best wel koel. Geen idee wat de prijs dit jaar is, maar ik hou wel van gratis. En ook wel van waardering. Want waar heb je anders een weblog voor. Denk ik dan. Het is toch een beetje egotripperij en aandachtvragerij voor je eigen marginale gebrabbel.

Maar klaarblijkelijk vind u mijn geneuzel toch nog zo interessant dat u met z'n allen elke dag even komt kijken en aldus heeft u nog maar 4 dagen om claver.nu naar grootste hoogten in de polls te stemmen. (ik dacht zelf natuurlijk hoge ogen te gaan gooien in de categorieen Meest Originele Weblog, Beste Weblog en Best Geschreven Weblog. Een vernoeming in de categorie Lifetime Award mag uiteraard ook. Maar als u dit leest zou het best kunnen dat u alsnog mijn url invult bij Meest Humoristische Weblog. Afijn. Ik vertrouw volledig op uw eigen inzicht in deze)

Stemmen dusch.
En wel hiero:
De Dutch Bloggies 2005 stempagina, ronde één

Reacties op in this time of introspection on the eve of my election

bliss 11/01/2005 | 01:53 uur
LOL @ baadt het niet :D *gaat stemmen*
 
Lawyerzwelgje 11/01/2005 | 03:13 uur
Ben tegen stemmingen. Voor je't weet zit je tegen elkaar op te bieden a la verkiezing grootste Nederlander. Kan er overigens prima mee leven als jij het zou worden, maar ik weiger principieel bij te dragen aan de overwinningseuforie van valsspelende Fortuynretards, pathologisch ontwikkelde Tokkieadepten en andere ranzige types. Ontneem (rand)debilisering legitimiteit, boycot infantiele populariteitswedstrijdjes.

Maar voor wie daarover toch echt anders denkt en toch gaat stemmen: stemt allen Claver!
 
peet 11/01/2005 | 14:42 uur
ja! wél lekker badderen!:-)
 
bouws 11/01/2005 | 21:34 uur
't is een schoon log, moet je maar denken.
 
Lars 12/01/2005 | 23:06 uur
Ik ben vóór!
 
klaaforselluf 12/01/2005 | 23:18 uur
oh baad is met een dee hoor ik net. Van badderen. Ah well. gaat de prijs voor best gespelde log toch nét mijn neus voorbij zeg!
 
Plaats jouw reactie