Mijn weblog

it's all screwed up

Claire
21/02/2008 | 23:10 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Verdomme.
claver.nu is kaduuk.

Ik wilde Twitter toevoegen, maar heb blijkbaar 1x teveel zitten frommelen in de template en nu kan ik niks meer posten. iets met MTarchive dinges ofzo. Totally screwed.
En nee. Ik had geen kopie van de originele template want daar denk ik toch allemaal niet aan? En degene die het ooit gemaakt heeft 7 jaar geleden is met de noorderzon in geen velden of wegen.

Dus.
Nu moet ik een nieuwe blogtool. En missschien wel eentje die een webhoster er gratis voor mij opzet en dat ik dan zelf alleen nog maar een behangetje en de meubels hoef uit te zoeken.
Kwa lay out.
Ideen, tips, aanraders en andere nuttige teksten zijn welkom (geneuzel over blogger, webstreepjelog en andere kant en klare blog natuurlijk niet. want ik blijf wel claver.nu. Natuurlijk).

NB: lang zal sander.nu leven in de gloria, want hij frommelde ook even met de template en toen deed ie het weer! Nouja, de archieven zijn denk ik wel voorgoed uit beeld verdwenen (ze zijn er wel, maar u ziet ze goon niet), en er is nog meer vanalles mis achter de schermen, maar op zich kan ik wel posten. Neemt niet weg dat ik toch een nieuw blogtool nodig heb. Vooral gebruikers en tevreden consumenten van Wordpress mogen zich melden. Danku.

Reacties op it's all screwed up

Jelte 25/02/2008 | 15:00 uur
Wordpress is top! Moet ik het voor je installeren? No problem.
 
Plaats jouw reactie