Mijn weblog

it's raining men! hallelujah!

Claire
21/04/2005 | 02:00 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Het zal wel in de lucht zitten ofzo. Lente. bladiebla. Maar op 1 of andere manier kwam de vraag de afgelopen weken een paar keer tot mij. Ik deed het niet express of bewust, het kwam goon zo uit ofzo. 'Ze' willen ineens allemaal weten wie ik nou een Leuke Man vind.
En dan willen 'ze' namen horen. Voorbeelden, details, rugnummers.
Ja zeg. En dan noemen ze mij veeleisend.

Afijn. 'Ze' hebben dus mazzel. Want het geval wil. Ik voer met een paar buurvrouwen al jaren een soort van vriendschappelijke edoch verbeten strijd over wie nu eigenlijk De Leukste Man Van Nederland is. Zij vinden dat uiteraard ook altijd hun eigen man, maar dat telt niet. Dat is niet leuk. En de collega van het kantoor verderop of de leuke jongen van de supermarkt mogen ook niet. Want die kennen we niet en die kunnen we dus ook niet goed- danwel afkeuren. Het gaat natuurlijk eigenlijk om algemeen bekende meneren. Dat verkleint het aanbod namelijk aanzienlijk. Als je het mij vraagt, that is. Want dan blijk ik er toch een soort van licht afwijkende voorkeur op na te houden. Ik noem altijd personen die niemand noemt.

Zij hebben bijvoorbeeld Matthijs van Nieuwkerk hoog op het lijstje staan. Ik zeg daarover: Bah! En ga eens naar de kapper. Er zijn er ook en paar die helemal weg zijn van Viggo Waas. Zucht. Moeten ze zelf maar weten.
Maar goed. Om er voor eens en altijd vanaf te zijn en u een vermakelijk inzicht te geven in the world according to claver volgt hier dan het gewraakte Lijstje (in willekeurige volgorde). Claver's elftal, zo u wil. Ik prefereer het zelf harem te noemen. Kuch.
Heb m'n best gedaan uit te leggen waarom nou juist zij het zijn, maar eigenlijk is dat onbegonnen werk.
Let wel: het gaat dus niet puur om het fysiek. On the contrary zou ik in sommige gevallen willen zeggen. Alhoewel een aantal wel goede features hebben. Afijn. Kijkt u zlef maar even en doe er eventueel uw voor danwel nadeel mee.

* Frank Lammers
(Even door een sopje...maar dan! Niks meer aan doen.)
*Waldemar Torenstra
(Niks zeggen. Alleen even naar die lippen kijken. I rest my case)
* Joris Rasenberg
(Krullen én een zachte g. What else does a girl need?)
* Joep van Deudekom
(Die ogen! Heb je daar wel eens in gekeken? En hij is ook nog eens echt aardig)
* Ramsey Nasr
(Exotisch hapje tussendoor. Met tekst!)
* Daniel Lohues
(De enige Echte Cowboy die ik ken.)
* Beau van Erven-Dorens
(Had albert alleen al maar 1 bortshaar van Beau, dan kwam het wel goed met Boohlverad)
* Paul de Munnik
(...en dan zingt ie een mooooooi liedje, mooooi liedje...voor mij. En hij kan ook heel erg goed drankbestellingen onthouden)
* Roelant Fernhout
(Jaha. Ik weet ook wel dat ie gay is, maar heb je ooit zo'n ondeugende grijns gezien?)
* Wilfried de Jong
(Naast Matthijs van Nieuwkerk is iedereen sexy en vooral erg leuk)
* Guus Meeuwis
(Wat zei ik nou net nog over die zachte g?)

Dusch. Dan weet u dr van. Trek uw eigen conclusie of maak uw eigen psycho-analyse. Maar nu niet meer naar vragen he?
Dan kan ik nu naar bed. Jullie liggen er toch allemaal al lang in.
Kan ik mooi dromen over m'n harem.
Dream on, claver.

Reacties op it's raining men! hallelujah!

claverklaring 21/04/2005 | 10:11 uur
The Weather Girls - It's Raining Men
 
iver 21/04/2005 | 18:06 uur
o nee..Guus Meeuwis..
 
iver 21/04/2005 | 18:07 uur
en eigenlijk moet ik nog een paar keer o nee toch zeker..zeggen
haha gelukkig heb ik een chippendeal !
 
Rick II 21/04/2005 | 20:20 uur
Ramsey Nasr is inderdaad een buitengewoon grappig mannetje en Matthijs van Nieuwkerk is toch echt heel aardig en m.i. geheel zichzelf.
 
joris 21/04/2005 | 22:32 uur
Daniël lohues??:)
 
Lind 22/04/2005 | 10:37 uur
kun je er een fotogalerij bij plaatsen? Ik ben erg benieuwd naar de overeenkomst(-en) tussen deze mannen. Ik kan me in veel keuzes vinden. Alleen zachte g's knap ik dan weer op af.
 
Djasp 22/04/2005 | 12:58 uur
Zachte G en Krullen? Waarom staat mijn sidekick Cyclone dan niet op je lijschtje?
 
PT 22/04/2005 | 16:18 uur
Hé en Jaap Stam dan ?
 
Eric 22/04/2005 | 16:53 uur
Een harem? Een hemmem, zult u bedoelen...
 
claver zelluf 22/04/2005 | 18:36 uur
Ik wíst dat er iemand met jaap Stam op de proppen zou komen, PT! Maar die izt op de reservebank natuurlijk. Naast Lebbis (voordat iemand daar nog es een keer over begint:))
 
Merel 25/04/2005 | 13:10 uur
Ik noem ook altijd mensen die niemand noemt. Maar dan weer heel andere dan jij.
Alleen heeft niemand het mij gevraagd de laatste tijd.
Dus nu ga ik eens nadenken. Want het zijn inderdaad belangrijke vragen.
 
minmk4e 18/03/2006 | 21:09 uur
hoi
 
Tja 23/04/2006 | 22:31 uur
Zou Lohues toch bovenaan het lijstje zetten...
 
Plaats jouw reactie