Mijn weblog

it was the third of september

Claire
03/09/2008 | 19:39 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ehm.
Slaat natuurlijk nergens op om twee keer achter elkaar te melden dat je niks te melden hebt (alhoewel ik nog steeds iets wil melden over backpackers maar daartoe moet ik even mijn oldskoel handgeschreven aantekeningen raadplegen (haha) maar die slingeren ergens rond en weet ik niet psies waar en ik heb nu echt geen zin om in een stapel te gaan kijken dus jammerdebammer rode sticker), maar ik hoorde net Giel dat nummer draaien en ik kan natuurlijk een postje met zo'n gezellige naam niet aan mij voorbij laten gaan.

Voor je het weet is het een jaar later.

Reacties op it was the third of september

claverklaring 03/09/2008 | 19:45 uur
Papa was a rolling stone - The Temptations
 
Plaats jouw reactie