Mijn weblog

John mayer-Heavier Things

Claire
04/10/2003 | 13:27 uur
in de categorie Music according to

 John Mayer - Heavier Things


Ik heb dit nieuwste schijfje van John Mayer nog helemaal niet eens in huis, dus eigenlijk kan ik er geen fatsoenlijk woord over zeggen. Maar ik draai de vorige Room For Squares' tegenwoordig weer regelmatig en meneer mayer is toch wel erg fijn om naar te luisteren, zo op een kabbeldekabbel momentje. Om naar te kijken trouwens ook. *dweep* Lekkere pomtiedom deuntjes en prettige laidbackstem. In Amerika schijnt ie helemaal hip & hot te zijn ofzo, maar hier hoor/zie je maar weinig van em. Dus in de veronderstelling dat het nieuwe album op de oude voet verder gaat, promoot ik em bij deze.

Luister naar het voorproefje: Clarity (realplayer)

Reacties op John mayer-Heavier Things

Plaats jouw reactie