Mijn weblog

klapvee, klapt u even mee

Claire
12/04/2005 | 17:09 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Wie hier regelmatig komt lezen, heeft waarschijnlijk ergens wel een vaag idee over waar ik werk. Voor degenen die echt totaal in het duister tasten over mijn bezigheden wil ik dan nu wel onthullen dat ik mijn dagen slijt op de redactie van het NCRV programma TVToppers. En soms mag ik buitenspelen.

Daar kunt u van denken wat u wilt. U kunt er ook iets over zeggen in het reactievenster. U mag zelfs opmerkingen maken over Jos Brink als u zich daartoe dringend geroepen voelt. Maar dat is niet de reden waarom ik dit zomaar even meld op de dooie dinsdagmiddag. Het is namelijk zo.
Een keer in de zoveel tijd nemen we een aantal afleveringen van TVToppers achter elkaar op. Dat gebeurt in een studio in Hellversum. Bij die opnamen is dan publiek aanwezig. Dat vinden wij namelijk gezellig.

Op onze redactie is kleega K. degene die weet waar dat publiek vandaan komt. Ik zelf weet dat eigenlijk niet zo. Ze zijn er altijd gewoon. Soms bellen er wel eens mensen die dan willen weten of er nog plaats is, hoe laat ze waar moeten zijn en of de trein terug nog wel rijdt. K. weet dat soort dingen allemaal psies. Ik heb geen enkel idee. Als K. ziek of anderzins afwezig is, moeten alle publieksmensen dan ook wachten totdat ze terug is. Pas dan krijgen ze een antwoord en zit de studio vol. Zonder K. zijn we eigenlijk niks bij TV Toppers.

Dus toen K. vroeg of ik toevallig nog mensen kende die het leuk vinden om naar een opname van TV Toppers te komen, moest ik even nadenken. Familie, vrienden en vage kennissen weten namelijk allemaal al lang hoe het er bij 'de teevee' uitziet. (juist, veel kleiner dan op thuis op de buis, ja) Dus hen hoef ik ook niet meer te vragen of ze naar Hellversum willen komen.
Maar u bent er natuurlijk ook nog!
U bent eigenlijk ook wel een beetje 'mensen die ik ken'. Of u kent mij. Enzo.

Dus dat is mijn vraag aan u. Bent of kent u iemand die het leuk vindt om naar TV Toppers te komen, dan moet u maar een mailtje sturen. Naar claver@claver.nu. Dan zorg ik dat K. het ook weet en krijgt u een brief thuis en alles. Met info, heel officieel zeg maar.
Hieronder vindt u een lijstje met wie op welke dag de hoofdgast is. Zodat u een idee heeft wat u kunt verwachten. Daarnaast zijn er in iedere aflevering ook nog verrassingsgasten. (ja! ook nog!) En die zijn soms ook behoorlijk de moeite waard, kan ik melden. Hun namen staan er dan nog niet bij. Anders is het geen verrassing meer. Natuurlijk.vrijdag 20 mei : Erica Terpstra
zaterdag 21 mei Liesbeth List
zondag 22 mei Tonny Eyk (middag) Ron Brandsteder (avond)
dinsdag 24 mei Mini & Maxi
woensdag 25 mei Judith Bos & Dick Passchier (middag) Gerard Cox (avond)

Reacties op klapvee, klapt u even mee

claverklaring 12/04/2005 | 17:11 uur
De Heideroosjes - Klapvee
 
cyclone 12/04/2005 | 17:38 uur
Is er dan ook nog een "meet en greet" ??
 
missgien 12/04/2005 | 17:50 uur
De enige waar ik enthousiast voor zou kunnen worden komt net op de verjaardag van de Kleine Eigenwijze :-(
 
Verbal Jam 12/04/2005 | 18:08 uur
Ik ben nog niet levensmoe! ;-)
 
Jolanda 12/04/2005 | 18:30 uur
ik verheug me op 21 mei
 
claver zelluf 12/04/2005 | 20:37 uur
Er kan altijd wel een meet & greet met yours truly plaatsvinden...of bedoel je dat niet ?
 
ruth 12/04/2005 | 21:08 uur
hehe...niet vol te krijgen die studio zeker he? :-)
 
claver zelluf 12/04/2005 | 21:28 uur
ach, er kijken maar anderhalf miljoen mensen per aflevering, dus dan is het inderdaad mioelijk studio vol te krijgen...
 
bliss 12/04/2005 | 23:39 uur
op welke dag is t gratis drinken bij tvtoppers? en serieus 1,5 miljoen? *amazed* das nie mis.
 
Lynn 13/04/2005 | 17:24 uur
Heb geen tijd om te komen klappen, maar wil even kwijt dat ik Jos Brink vind roeleren.
 
Plaats jouw reactie