Mijn weblog

Mac is Back!

Claire
08/11/2002 | 21:08 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Jaha! Mijn compu doet het weer!

En u heeft nog een Barcelona-impressie tegoed.

Gelukkig voor u kan ik hier niet anderhalf(!) uur videomateriaal uploaden. Dat is namelijk voor niemand leuk. Alleen voor degenen die erbij waren. En dat waren er maar 3. Nog gelukkiger voor U was Odette een van die drie. Want zij kan hele mooie foto's maken!

Kijk maar:

Mooi he?

Nu dacht u wellicht bij die laatste foto; huh? Is er zoveel strand in Barcelona?

Nee. Dat klopt ja.

Dat is namelijk het strand van het verder ook erg pittoreske dorpje Calafell. (De rechtse van de twee figuurtjes in de verte ben ik trouwens. Ziet u mij ook weer es).

Maar daarover in een volgend postje.

Reacties op Mac is Back!

Plaats jouw reactie