Mijn weblog

machtige aardappelpuree

Claire
07/08/2004 | 11:12 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Of hij even een klein hapje dagdeel mag beroven door een vraag te stellen.
Welja. Normaal gesproken ben ik niet zo'n fan van onbekenden die via msn contact zoeken. Er zijn mij net iets teveel idioten op het net. En daar wil ik helemaal niet leuk mee doen. Maar iemand die een openingszin zo beleefd weet te brengen, wil ik best even te woord staan. Ik ben niet moeilijk. Soms.

Dus hij vraagt wat ie weten wil. Iets over een dvd van Ben Folds en waar je die kopen kan. We babbeldebabbelen wat over hoe goed Ben is en hij zegt iets aardigs over mijn weblog, die hij al zeker 3 minuten kent. Waarop ik uiteraard vraag of hij er ook eentje heeft, een weblog. Ik wil namelijk ook heus wel weten met wie ik eigenlijk van doen heb.
Maar nee. (hoe ouderwets!) Wel een webzijde heeft ie. Van zijn band.
Ohjanatuurlijk, een band.

Dus ik kijken. Leuke bandnaam. Aardige site ook wel.
Hij overweegt of ie me een liedje durft te laten horen. Heus wel, vind ik.
Even later hoor ik iets wat in mijn muziek-lekenoren nog niet zo heel professioneel klinkt, maar zeker wel potentie heeft. Aanstekelijk, is er een mooi woord voor. Lijkt in het genre verdacht veel op de door mij vereerde Ben Folds. Dat wel.
Maar dat schijnen ze wel vaker te horen, dat van Ben. Vind ie maar stom. Iets met dat het alleen maar dezelfde bezetting heeft en dat het dus daardoor...En ook dat hij Ben Folds nog niet kende toen ze met de band begonnen.
Jaja.
Om indruk te maken (ik heb geen band) zeg ik dan maar dat ik naar Ben ga in Londen. Hij is impressed. Terecht natuurlijk.

Ik rommel nog wat rond op de site. Ben stiekem best een beetje nieuwsgierig naar het bandje maar er zijn geen optredens in de buurt, de komende tijd. Ik kan wel groupie worden, zie ik. Maar ik ben al groupie van iets. Zeggen ze. Maar dat hoeft niet meteen iedereen te weten, dus ik zeg tegen hem dat ik daar te oud voor ben.
Zelfs is ie nog jong. En, zegt hij zelf, dat moet ook want dan is de brug met 15-jarige meisjes wat minder groot. Oh. Gaat dat zo tegenwoordig. Juistja.
Ik voel me meteen nog heel veel ouder.

De aandacht afleidend zeg ik maar snel dat ie nog wel meer groupies kan verwachten aangezien er nu hordes mensen zijn bandsite gaan bezoeken. Vanwege de reclame op claver.nu natuurlijk.
Ik mag niet doorlinken naar het zojuist beluisterde nummer want ik blijk een nog niet uitgebrachte versie van De Nieuwe Single gehoord te hebben. Okee.
Niet echt handig kwa reclamestunt en promotie want op de site kan je ook niks beluisteren, maar u moet maar even van mij aannemen dat ze best leuk zijn.
Dus als ze volgend jaar op het podium staan te zwaaien met de Zilveren Harpen, Edisons en TMF Awards dan weet u nu vast waar u het eerst van hen gehoord heeft...Ik zag ze het eerst!

En ohja. Misschien leuk om nog even te melden;
Hij is Matthijs en zijn band heet Mighty Mashed Potatoes.
Ha.
Ik kan zo de PR in. Al zeg ik het zelf.

Reacties op machtige aardappelpuree

Paola... 07/08/2004 | 11:49 uur
helaas heeft ie aan mij als groupie hoegenaamd niets...ook ik maak me gaarne ergens anders belachelijk..*grin*.....maar wie weet.... u leest het op claver.nu
 
Matthijs 07/08/2004 | 15:07 uur
Ok, omdat deze PR zomaar gratis en voor niets is (en dit inderdaad een uitgelezen mogelijkheid is om honderden claver-fans te overtuigen van ons kunnen) ben ik toch even de archieven ingedoken om een mp3'tje op te scharrelen.

Het is uit het oefenhok (en dat is goed te horen), de plaat slaat soms over, maar het idee is duidelijk:

http://www.mmpweb.nl/potato/voorclaver/femmefatale.mp3

Groeten!

Die Matthijs van die Mighty Mashed Potatoes
(god, wat ben ik weer aandachtsgeil)
 
08/08/2004 | 22:25 uur
Jeemig. Wat een kanslooskutstukje
 
karin 09/08/2004 | 14:49 uur
ja, klinkt leuk, ben benieuwd hoe de rest is.
 
Mo' 09/08/2004 | 15:05 uur
groupies aller lander verenigt u...
 
sandra 12/09/2004 | 11:57 uur
Als iemand de mening heeft door te geven dat'ie het een kanslooskutstukje vond, vind ik t een beetje slap om er geen naam bij te vermelden.
Mijn mening; MMP ROCKS!!!
(zoals het een echte groupie betaamt....)
 
Plaats jouw reactie