Mijn weblog

Movie II

Claire
22/01/2002 | 01:32 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Brad, George, Matt & Andy werden op de laatste nipper ingeruild voor Harry.

Op zich ook een leuke jongen.

En hij kan nog toveren ook!

Reacties op Movie II

Ton 22/01/2002 | 02:01 uur
Da's een hele geruststelling. Ik was al bang dat we nog een postje lang moesten aanhoren hoe geweldig bepaalde mannen wel niet waren & hoe mooi hun ogen, figuur, uitstraling etc.........

(oh, verdomme; ook ik kon 't blijkbaar niet laten: mannenopmerking!:-))
 
JoG 22/01/2002 | 02:05 uur
In Ocean's Eleven wordt ook 'getoverd'. Die kluis blijkt zomaar in één keer te zijn nagebouwd. Meer verklap ik niet. Toch heeft die collega eigenlijk gelijk. Maar mooie beelden ;-) zijn ook wat waard.
 
San 22/01/2002 | 09:21 uur
Ik wil niet in herhaling vallen, maar claafje, als je dit een mooie film vond, moet je toch nog maar naar Lord of the Rings ook...
 
T 22/01/2002 | 14:41 uur
Als het ff meezit ga ik vanaaf of morgenaaf naar die 11 van Ocean. Dan wil ik wel wat mensen inlichten over het kwijlgehalte hoor:-) ( en ohja, ik ben degeen die vandaag bij Google naar je heeft gezocht, voordat je je dat afvraagt. Was een goede tip van wen van de week.)
 
Plaats jouw reactie