Mijn weblog

Nieuwe Liefde

Claire
13/03/2002 | 23:52 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik heb een nieuw vriendje! Hij heet Morris en is geboren in 1978. Mooi dat ie is! Lekker kleurtje en met zijn stemming is ook niks mis. Tenminste, dat heb ik van horen zeggen. Want vanmiddag haalde ik em op en sindsdien is ie wat stil. Zelf weet ik het dus eigenlijk nog niet precies. Ik ken hem nog maar net.

Zo gaat dat met nieuwe liefdes. Maar ik weet zeker: als we wat aan elkaar gewend zijn, dan komt ie los! En gaan we samen leuke dingen doen! Als ik tenminste zijn handleiding goed doorlees en flink mijn best doe. Zo gaat dat met nieuwe liefdes. Veel oefenen, dat baart mooie kunst. En als ie na veel oefenen toch niet zo leuk is als ik nu denk, dan kan ik em altijd nog terugbrengen naar zijn vorige liefde. Want die hield ook veel van Morris.

Morris ligt nu op mijn bed. Ik kan bijna niet wachten om met em te gaan spelen. Zo gaat dat met nieuwe liefdes. Maar ik moet em nog even met rust laten, want zijn vorige liefde zei dat dat beter was. Dat Morris waarschijnlijk eerst even moest bekomen van de reis omdat ie nog nooit zover van huis was geweest. 't Is wel moeilijk om van em af te blijven, hoor. Hij ziet er zo lief uit. Misschien is ie morgen in de stemming. Dan ga ik proberen of ie met me wil spelen. En hopen dat de buren daar geen last van hebben. Nu ga ik alleen nog maar, heel stil, naar em kijken...me&morris

Reacties op Nieuwe Liefde

Plaats jouw reactie