Mijn weblog

nou dat dus

Claire
01/07/2003 | 15:49 uur
in de categorie De wereld volgens

 


En toen was het alweer morgenmiddag.
Ik ga natuurlijk geen heel verslag uittiepen over hoe fijn het was om met leuke vriendjes en vriendinnetjes in de zon naar leuke bandjes te kijken. Want dat wordt een en toen,en toen, en toen-verhaal. En dat is saai. Bovbendien snapt u zelf ook wel dat het erg aangenaam was. Enzo.
Voor uitgebreide recensies van de bekeken bands verwijs ik u graag naar Cutting Edge. Die weten het mooi op te chrijven en ze hebben meestal nog gelijk ook.

Wellicht bent u nog geinteresseerd in mijn persoonlijke muzikale hoogtepunten van de afgelopen dagen. Ja? okee...
Op de eerste festivaldag zag en hoorde ik niets waar mijn hartje sneller van ging kloppen, Bjork was vroeger leuker, Radiohead vind ik overschat en deprimerend en Underworld had ik al te vaak gehoord en gezien om er exited van te raken.
De dag daarna maakten vooral Timo Maas en 2many DJ's indruk. Geen idee wat er met me aan de hand was maar ik vond het ineens wel fijn; dat dancegebeuren.

Op zaterdag was Calexico natuurlijk tof. Ik hou van Calexico! Helemaal als de zon schijnt. En toen de zon helemaal onder was, was het tijd voor metallica. Nou ben ik helemaal niet van het harde metaalgedoe maar manohman! Metallica rulede echt behoorlijk. 't Is dat ik het woord retestrak nooit gebruik, anders zou ik hebben geschreven dat dat het was! Want zo was het namelijk goon. Whoei!
En toen (ziejewel) was het al weer heel snel zondag en scheen de zon weer en daarom was zuco103 weer eens erg fijn. gelukkig maar dat de belgen daar nu ook van op de hoogte zijn gesteld. Daarna kwam er een hele hoop muzikaal gedoe dat niet echt indruk maakte. Oevr dus naar de Counting Crows. Want ik heb iegenlijk niks met deze band maar op een of andere manier wist die meneer Duritz er met een zakkende zon iets erg moois van te brouwen. Kreeg bijna kippenvel van hoe hij met alleen een piano en zijn stem zo'n beetje de hele wei stil wist te krijgen. Mooi!
Ook was er nog Coldplay. In het geheel niet slecht, zeg maar. maar het hoogtepunt vand edag bleek het mij totaal onbeknde Gotan Project. U moet dat maar es gaan beluisteren. Want dat was behoorlijk fijn! En dansbaar. En goon erg leuk. Dus dat ik daar dan een cd van ga aanschaffen!

Nou dat dus.
Questions anyone?

Reacties op nou dat dus

Dr. Aap 01/07/2003 | 17:02 uur
Klinkt goed, blij dat je de kaartjes goed besteed hebt :-)
 
Plaats jouw reactie