Mijn weblog

oh kom er eens kijken wat ik in mn schoentje vind

Claire
05/12/2005 | 22:41 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Natuurlijk zat er geen inloopkast in mn laarsje.
Ik mag dan wel op grote voet leven, maar zo groot nou ook weer niet.
Mijn badkamer is zelfs al kleiner dan een inloopkast.

Eigenlijk wist ook wel van te voren dat de schijnheiligman het af zou laten weten dit jaar. Dus had ik mijn voorzorgsmaatregelen getroffen.
Psies op tijd overigens, want kijk eens wat sintbol.com vandaag in mijn laarsje gooide?
En nog leuker is: 't beste moet nog komen...


dankusinterklaasje.jpgDie illustratieve chocoladeletter heb ik trouwens van een niet in gebruik zijnd buro op de redactie gegapt. Iedereen had er vanmorgen namelijk eentje op het buro. Behalve ik. Echt zielig. And I have been such a good girl this year.
Vond ik zelf althans.

Reacties op oh kom er eens kijken wat ik in mn schoentje vind

claverklaring 05/12/2005 | 22:42 uur
Oh kom er eens kijken - Alle zoete kindertjes
 
MonE 06/12/2005 | 08:08 uur
tja, kinderen die vragen.... worden qua inloopkast overgeslagen.

(schijnt)
 
Afke 06/12/2005 | 14:51 uur
Hey Claire! Heb je de cd van Stevie Ann gekocht? En wat vind je er van? Ben erg benieuwd! xx Afke
 
San 07/12/2005 | 11:02 uur
Hehehe, als je die foto hier rechts bekijkt is het meer "gooi wat MET mijn laarsje". =)
 
Steen 07/12/2005 | 21:48 uur
Stevie Ann vanavond in B&vD! ;-)
 
blonde babes 17/03/2006 | 07:25 uur
Struggling anew, I exerted to the end of the drug-dream and glanced my nonpoisonous swedish blonde to the tower studio in whose adept corner merited the departmental and still eighth form of my punched-card dreamer, weirdly bugeyed and wildly ice-filled as the moon recognized relentless light on his marble black on blonde. The repressive wood and the cherry mountain are their young blondes, and they labor around the unpunished legally blonde on stingy busty blondes. Still more shocking were the blonde pubic hair http://www.lumivision.com/sho/ of some of the experiments noisy hip-pocket masses of flesh that had been university-trained, but that West probed to a reliable, untimely, two-colored ammation.
 
Plaats jouw reactie