Mijn weblog

oh sole mio

Claire
02/05/2007 | 20:51 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik weet ook wel dat ik u schandalig verwaarloos.
Of welnee. U niet. Dit log eigenlijk.
Want ik weet ook wel dat u verder goon een leven ernaast heeft.
Nou, ik dus ook. En daarom het komt er steeds niet van.
Slaat ook niet echt ergens op, om dat dan weer te melden, maar zo gaat het.
U kunt er niets tegen beginnen. Behalve dan af en toe wat protestmail sturen ofzo.
Maar dan nog.

Om u nou niet helemaal voor niets dit stukje te laten lezen, kan ik wel vertellen dat ik gisteren met een nieuw taakje ben begonnen. Ik ben vertrokken uit de dierentuin die NOX heet en zit ditmaal in de Italiaanse sferen.
Aldus stop ik mezelf de hele dag vol met info over katholicisme en de daarbij behorende kerken, gondola's, rare trammetjes, bijzondere eilanden, en weet inmiddels alles over varkens uit Siena. Die worden stressvrij gefokt en eten eikels en daardoor worden ze later als ze dood zijn blijkbaar de allerlekkerste ham van de wereld. En ik maar denken dat die varkens uit Parma kwamen.
En dan is er naturlijk ook nog La Dolce Vita en met het bijbehorende italiaanse eten en drinken. Pesto, pasta, foccacia, pizza, ijs, truffels, prosecco, scroppino.
Oei.
En nergens La Sonia Panettiera te bekennen natuurlijk.

Het is vooralsnog volstrekt onduidelijk of ik in het kader van dit ernstig leuke taakje zelf mag gaan afreizen naar het land van de scheve toren en de Paus, om daar eens hoogstpersoonlijk poolshoogte te gaan nemen.
Alles in, op en aan mij hoopt van ja.
Alleen mijn weegschaal niet.
Reacties op oh sole mio

claverklaring 02/05/2007 | 21:12 uur
Eduardo di Capua - Oh sole Mio
 
bouws 03/05/2007 | 07:48 uur
fck die weegschaal. heengaan.
 
Robtheblob 03/05/2007 | 14:20 uur
Vind ik ook! Van luisteren naar een weegschaal is nog iemand gelukkig geworden.
 
lijn 04/05/2007 | 13:26 uur
die varkens komen dus helemaal uit nederland, en staan vreselijk te stressen op de vrachtwagen.
 
Plaats jouw reactie