Mijn weblog

On y va Tour

Claire
02/08/2002 | 00:11 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik was dusch in Frankrijk, om preciezer te zijn; op een berg, 9 kilometer vanaf Castellane in de Provence. En fijn dat het daar was! Lekker weer! Aardige mensen! Fantastische uitzichten! (voor wie geen hoogtevreesch heeft). Maar u heeft de plaatjes hieronder langer dan een week kunnen bekijken, dus dat weet u nu wel. Het resultaat van mijn inspanningen (want ik was dusch aan het werk. Echt Waar. Heusch!) kunt naar alle waarschijnlijkheid de laatste twee weken van september zien. Dan ziet u niet alleen het raften, het abseilen & klimmen, het canyoningen, het mountainbiken, de pannekoekenavond en de tweedaagse bivaktocht van zes Brabantse jongeren, maar ook de vakantie van vier Rotterdammers in de buurt van Coullons, Frankrijk.

Wat daar ga ik zaterdagochtend heel vroeg (als in 05.00uur) heen. En ik kom een week later weer terug. Sjonge wat heb ik het toch zwaar. Wanneer is het vakantie?

Reacties op On y va Tour

Plaats jouw reactie