Mijn weblog

Oscarsch according to claver

Claire
24/03/2002 | 23:25 uur
in de categorie De wereld volgens

 


A Beautiful Mind dus. Komt wat traag op gang en wat mij betreft is het allemaal net iets te voorspelbaar, maar toch fijne film verder. En nog waargebeurd ook! Het is heus niet altijd fijn om slim te zijn.

Toch gaat de Oscar voor Best Motion Picture wat mij betreft vanavond naar Moulin Rouge.

Niet omdat het nou zo'n mooi verhaal is, maar goon omdat het zo'n bizarre film is, met briljante editing en bijzondere muziekkeuze. En dat heeft verder helemaal niks met de hoofdrol van Ewan te maken! Belachelijk dus dat regisseur baz Luhrmann niet genomineerd is.

Ik blijf er verder ook niet voor op voor de rode lopers, de jurken, juichende sterren, teleurgestelde gezichten en de speeches (voor de geinteresseerden live te volgen op BBC 2, 01:45 - 05:45). Morgen werken. Is ook weer es wat anders.

Reacties op Oscarsch according to claver

San 24/03/2002 | 23:40 uur
Nou claaf, kan wel merken dat je Lord of the Rings niet gezien hebt... Maar ik denk dat A Beautiful Mind meer in de smaak valt daar bij de Academy ja. Historisch gezien. Waar mijn voorkeur naar uit gaat, lijkt me wel duidelijk, maar ja, die maken hierna nog 2 keer kans op Oscars. =)
 
Plaats jouw reactie