Mijn weblog

oud nieuws

Claire
14/06/2003 | 23:32 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Er is iets vreemds aan de hand.
Ik begin de gewoonte te ontwikkelen om niet acuut & onmiddellijk een logwaardige gebeurtenis in woorden om te zetten, maar er juist even mee te wachten totdat de mening, het verhaal of whatever ik ook wil aankaarten bezonken is en aldus in de juiste woorden kan worden samengevat.
Voor u als lezer houdt dat in dat u in feite te maken krijgt met een contradictio in terminis. Te weten; oud nieuws.

Dat mag dan op zich misschien niet zo ramp lijken, aangezien u toch niet op de hoogte was van het feit dat ik weer es ergens een mening over ontwikkeld had, totdat u het hier las.
Afijn, waar wil ik heen met deze ingewikkelde zinscontructies?
Nou. Het is namelijk zo dat ik vanavond iets meemaakte dat heus best het loggen waard was. Sterker nog, terwijl de gebuertenis gebeurde zeiden ik en m'n gezelschap nog tegen elkaar; "dit is logmaterial". En dat was het ook.
Dus zij is nu, as i type, bezig met een ongetwijfeld erg tof logje over dat gebeuren. Dus waarom leest u hier daar dan niks over? Nou, omdat ik even vergeten ben wat er ook alweer psies gezegd werd en hoe. En dat ik nog even niet weet hoe ik dat dan op een begrijpelijke, entertainende manier aan u over kan brengen. Ik moet eerst even de zinnen op een overzichtelijk rijtje zetten.

U vraagt zich nu natuurlijk nog af waarom u eigenlijk lastig wordt gevallen met deze informatie. Wat niet weet, wat niet deert toch? Nou echt wel! Want zij is, zoals gezegd, al bezig met een postje over die genoemde gebeurtenis waar ik nog geen woorden voor heb. En ze heeft het waarschijnlijk in een heleboel hele mooie woorden opgeschreven. Want zij zit er op, op schrijven.
En als u die mooie woorden dan eerst leest en dan over een poosje mijn verhaal over diezelfde geburtenis nog es leest, dan krijgt u eigenlijk een tweedehands verhaal! Oud nieuws dus!

En als ik ergens een hekel aan heb, is het wel oud nieuws.
Toevallig!

Reacties op oud nieuws

Ruben 17/06/2003 | 17:57 uur
Over oud nieuws gesproken, hoe was Boudewijn Büch? Helaas gemist gisteravond.
 
Plaats jouw reactie