Mijn weblog

park my car behind a star

Claire
12/04/2006 | 21:54 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ja zeg.
Kom ik er nu pas achter dat eigenlijk zon beetje niemand de eerste paar maanden kon inparkeren. Sommigen tegen wie een klaagzang bezig, reppen zelfs over 'een jaar'. En hoevel deuken ze in hoeveel auto's reden en wat zulks dan wel gekost heeft.
Oh.

Ik denk dat ik een stikker op mn auto ga plakken.
"Ik heb 2 maanden een rijbewijs, en nee het ligt er niet aan dat ik vrouw ben dat ik dit mini-autootje niet in 1 vloeiende beweging dit enorme parkeervak krijg.
Dus nou wegwezen met je meewarige blikken en je gegniffel!"

En ik heb trouwens ook geen stuurbekrachtiging.

Reacties op park my car behind a star

claverklaring 12/04/2006 | 21:56 uur
Beach Boys - In My Car
 
San 12/04/2006 | 21:58 uur
Ik zat een keer naast mijn cheffin, die reed, en toen ze haar auto neer wilde zetten ging zo'n man haar wel es effe helpen en aanwijzingen geven. Hehe, ik heb haar nog nooit zó verontwaardigd gezien.
 
Beingme 12/04/2006 | 22:02 uur
Ik heb mijn rijbewijs al bijna 20 jaar. Jeetje wat lang bedenk ik me nu. Maar ik kan nog steeds niet inparkeren
 
maarten 12/04/2006 | 22:02 uur
Was jij dat dan, afgelopen zondag in Kijkduin?
 
Linda 12/04/2006 | 22:26 uur
whahahaha, wij hadden vroegah een parkeerplaats in het centrum van Alkmaar waar precies 3 auto's strak achter elkaar geparkeerd konden worden. Daarbij moest de auto met zijn zijkant ongeveer tegen een huis anders konden er geen andere auto's meer langs. Er was een marge van 10 cm aan de voor-, achter-, en zijkant. Soms moest ik zo vaak steken en werd ik zo kwaad dat ik de auto midden op straat liet staan om het Frank te laten doen. Die weigender 9 van de 10 keer en zei dat ik het anders nooit zou leren. Uiteindelijk kan ik nu heel strak inparkeren. Maar dat heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Bloed, zweet en tranen en alles van dat soort.
 
peet 13/04/2006 | 13:01 uur
...en dan kan je het, lezen en schrijven met je gebakje, krijg je een nieuwe auto die 10 centimeter breder is, of dat de rechtervoorkant net anders... nou ja, dat dus
samengevat is de eerste deuk in ieder geval de lulligste:-)
 
Michelle 13/04/2006 | 20:05 uur
haha normaal reageer ik niet maar nu moet ik effe....YEAAAAAAH Blij te lezen dat het normaal is dat mijn auto soms iets schever staat dan die van mijn buurauto´s, 2.5mnd mijn rijbewijs en recht achteruit gaat als steeds meer zonder stoep((-; *gaat nu ernstig opgelucht adem halen, dat heb je in een kerel cultuur dan hebben hullie het altijd beter gedaan dan jij* Dagdag...
 
bouws 13/04/2006 | 22:07 uur
maak je niet druk. op een goeie dag kun je het. en al die tijdgenoten die meewarig naar je kijken hebben het ook met schade en schande moeten leren. 't is gewoon een van de lastigste dingen in het begin van je automobilistenloopbaan.
 
Plaats jouw reactie