Mijn weblog

Pief Paf Poef

Claire
08/03/2002 | 00:20 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Djies. Ik dacht dat ik al wat gehard was door iedere week naar Band of Brothers (zondag SBS6 22.30, hh op maandag op vacht) te kijken. Neemt niet weg dat Saving Private Ryan alsnog een behoorlijk heavy film is. Niet echt leukvoorhetslapengaanmateriaal zeg maar.

Kan iemand even een gezellig verhaaltje voorlezen?01.28: Update

Gelukkig! Good Old NCRV zendt Robin & Marian uit. Na al dat geschiet en bloedvergieten in WOII zien zwaardgevechten en pijl&boog er ineens behoorlijk geruststellend uit.

Reacties op Pief Paf Poef

Ramon 08/03/2002 | 00:54 uur
Ik heb em bewust niet gekeken. Vreesde ook voor mijn nachtrust...

(schreef hij terwijl hij 's nachts met een indrukwekkende slaapachterstand comateus & i-net verslaafd naar zijn scherm staarde)
 
Plaats jouw reactie