Mijn weblog

poeh hee tommie

Claire
12/07/2004 | 23:34 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Volgens het overgewaardeerde nedstat is vandaag, 12 juli, dit jaar de drukstbezochtste dag op the world according to claver tot nu toe.
Nounou poehpoeh! rare mensen zijn jullie! Want ik had nog wel zoweinig tot niets te melden.
Dat komt; ik ben nog herstellende van onderstaand postje. Of eigelijk de aanleiding daarvan. Ik zou nu wel kunnen verhalen van hoe leuk het was en hoeveel geluk we hadden met het weer en hoe tof het was dat ome harrie en meneer paul en de sheerjongens er ook waren en hoe gezellig het feestje erna nog was. Maar dan had u maar zelf moeten komen. Hoor. 't Was het reisje naar Drenthe zeker meer dan de moeite waard geweest. Wat ik u brom.

Vroeger ging ik op maandagen na een ietwat zwaar weekend met teveel aan genuttigde verdovende materialen in combinatie met te weinig slaap goon keihard naar school of baan. Diehard me. Dan knapte ik i d eloop van de dag wel op.
Maar nu heb ik er toch de hele dag van op de bank films moeten kijken. En heb zelfs nog een uurtje op bed gelegen. Kwa bijkomen.
Met als gevolg dat ik nu ook echt best wel bijgekomen ben, inmiddels.
Klaarwakker. Het enige dat eigenlijk nog slaapt is de grote teen van m'n linkervoet. Echt waar.
Maar saai hoor. Wat zal ik eens gaan doen?
Pff. Ik leg het nog maar es uit: dat werkeloos zijn is echt zwaar.

Reacties op poeh hee tommie

Kwebbel 13/07/2004 | 00:11 uur
Werkeloos is heavy shit. En 't is nog Klotenweer ook nog. Grote teen alweer wakker?

 
peet 13/07/2004 | 10:45 uur
sommige mensen hoeven niet te reizen om in drenthe te komen! (maar verder, gaap & zo, wat voor dag is het vandaag en hoelang duurt dit after-dipje nog?)
 
Ruben 14/07/2004 | 17:55 uur
Bijna net zo zwaar als werken.
 
Plaats jouw reactie