Mijn weblog

Ray Charles - genius love company

Claire
21/01/2005 | 11:45 uur
in de categorie Music according to

 Ray Charles - Genius Loves Company


Als je wel eens bij een filiaal van Starbucks bent geweest, dan heb je vast ook gezien dat ze daar altijd een soort van cd van de maand verkopen. De laatste keer dat ik bij een Starbucks was, stond dit plaatje van Ray Charles in de standaard. Maar omdat ik bij Starbucks altijd meer gefocussed ben op andere dingen (koffie, chocolate mint bliss of mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte mok) viel ie niet zo op. Pas toen ik em hier ook ergens in een bakje zag staan dacht ik weer: hee! dat ziet er fijn uit! Ray en Norah Jones! Ray & Willie Nelson, Ray & ...nou ja..afijn..een duettenplaat dus.
meer kan ik er iegenlijk niet over zegen, alleen dat ie zo prettig in het gehoor ligt. En dat ik dat nummer met Elton John bijna altijd oversla. Maar dat moet u zelf maar even bepalen.

Oh. U wilt nog een voorbeeldje ook? Ray en James Taylor klinken zo. Ik zeg: Hollen naar de platenwinkel dus!

Reacties op Ray Charles - genius love company

Plaats jouw reactie