Mijn weblog

rock lennie rock

Claire
18/06/2004 | 14:26 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik heb een raar geluid in m'n oor. Tis geen ruis. Meer verstopt ofzo. Dus of iemand even die vinger uit mn oor kan halen?
Maar geen zorgen, ik weet waar het van komt.
Ik was namelijk gisteren bij Lenny. In de Arena. We waren er extra vroeg naar toe gegaan want mijn gezelschap is fan van het voorprogramma, de Stereophonics, en dus vonden zij wij dat we daar dichtbij moesten staan. Want dat is leuk.

Ik vond zelf de Stereophonics een beetje boring. Op een plaatje vind ik ze best okee (shht niet tegen S. zeggen, anders moet ik er ws de rest van mijn leven naar luisteren bij haar:)) maar daar op dat podium...het klinkt wel leuk, maar hello! are you alive? Beweeg es keer! Afijn.
Na dat niet zo heel spetterende optreden duurde het best nog even voordat Lenny verscheen. Ik kreeg al bijna festivalbenen (dat gevoel dat heel erg langzaam maar vrij zeker de bloedtoevoer richting je benen stopt). Dan voel je ineens dat je oud ouder bent wordt.
We waren om 17.30u (!) bij het stadion en om 21.00 stapte de zelfbenoemde minister of rock 'n roll het podium op. En hoe!

Want jezuskristustepaard! Wat swingt die kerel onwijs de pan uit. Zijn band ook hoor, daar niet van (er was een cowboy met een trompet!) Maar poeh! Natuurlijk vind lenny zichzelf echt een enorme rockgod en gods gift to music, zelden iemand zo op een mensenmassa zien kicken. Maar dat zij em vergeven. Ik bedoel, ik zou ook kicken als ik een volle arena alleen nog maar minutenlang leeeeeeeeeeeeeeeet loooooooooooooooove ruuuuuuuuuuuuhuuuuule hoor zingen. EO jongerendag eat your heart out. Fijn was ook dat er veel gouwe ouwetjes werden gespeeld en niet teveel van hetnieuwe album Baptism. Die is namelijk het saaiste.

Helemaal niet saai was het feit dat Lenny voor de toegift zijn shirt&jasje had uitgetrokken. U kent de uitdrukking 'the crowd went wild' wel. Nou dat.
Ik weet van meer figuren die dat op een podium deden, maar geloof me, dat was lang niet zo..ehm.. interessant als toen Lenny dat gisteren deed. Zeker niet op een afstand van 25m. Hallo! Ik vond de hele arena ineens ook heel erg een Field Of Joy en let love ook nog maar even rule hoor. Enzo.

Lenny zelf vond het blijkbaar ook allemaal erg leuk en fijn. Hij bleef maar op zijn knieen vallen en ons bedanken en dat we zo geweldig waren en met gespreide armen vertellen hoeveel ie wel niet van ons hield bladiebla (wel eens naar een concert van De Dijk geweest? nou far beyond wat meneer huub altijd zegt) Enizgins doorslaan toch wel. Zoals S. zei: "I bet you say that to all the countries!"
Nou. We zullen zien. Nog ongeveer 10 nachtjes slapen, dan zie ik em nog es.
Op Werchter.
Wel beetje jammer dat er op festivals meestal geen toegift is.

Reacties op rock lennie rock

willem 18/06/2004 | 15:20 uur
je mag volgende keer ook wel op m'n feestje komen hoor!!!!
 
peet 18/06/2004 | 20:06 uur
oh ja, oh ja: en dan trekt joris zn shirt uit en begint iedereen te gillen!

(peet, hou es op met je intimigrapjes)
 
claver 18/06/2004 | 21:11 uur
Peet! jij abel-fan! Wat? Oh. niet die Joris.
 
Steen 19/06/2004 | 11:56 uur
Baptism is écht niet de saaiste... Die lichtblauwe die ervoor zat: díe was pas stom!
 
GeeSpot 20/06/2004 | 21:50 uur
Nu weet ik het zeker: Ik was een dag te vroeg in de Arena :?
 
Plaats jouw reactie