Mijn weblog

Search Result

Claire
07/06/2002 | 00:47 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Hoera voorEn ook voor reactieschermpjes. Want dankzij die twee handige uitvindinkjes blijkt dat mijn oude postjes niet helemaal in het Grote Cyberniets zijn verdwenen. Naar aanleiding van mijn postje over Frank Lammers attendeerde meneer Crusher me namelijk op het bestaan van de cachefunctie van Google. En zo kan ik dus al mijn oude postjes oproepen! Ben ik bliede van!

Over reacties geproken... De meeste mensen die laten weten iets van mijn postjes te vinden, ken ik ergens van of kan ik plaatsen. En soms staat er ineens een naam die ik nog niet ken. Maar gelukkig voor mijn nieuwsgierige aard kun je dan vaak doorklikken naar een logje van debtreffende reactor(in). Deze week regaeerde ene Malle Pietje, die mij steevast De Claver noemt. Eerst wilde deze figuur weten hoe ik eruit zie om daarna tot de conclusie te komen dat hij/zij mij wel kende. Daar word ik dan dus nieuwsgierig van. Heeft Malle Pietje net zo lang zitten googlen tot hij/zij een foto van me tegenkwam? Of andersoortige info? En wat voor info betreft het dan? En een zo mogelijk nog groter mysterie; waar kent deze malle Pietje mij van?

Het gaat me net iets te ver om dan op mijn beurt weer te gaan googlen om erachter te komen wie Malle Pietje is of waarvan ik hem/haar zou kunnen kennen. Schijnt dat sommige dingen ook best leuk zijn om niet helemaal precies te weten. Hoewel...als ik er verder geen moeite voor hoef te doen...dan weet ik het liever wel natuurlijk. Dus bent of kent u Malle Pietje, gelieve u dan even te melden met wat extra info.

Reacties op Search Result

TUiDeR 07/06/2002 | 01:42 uur
hallo clavertje ! Ik ben zeg maar een malle pietje cloon, ik ken u enigzins maar eigenlijk niet en ik voel me bedrogen door u ! U weblogt en ik weet er gewoon niks van ! Ik moest het weer uit derde hand vernemen dat u hier uw gedachten uitkotst als een zwangere hond die het te warm heeft ! magoed...tijd om te slapen nu..ajuu !
 
afwijzing op aanvraag 07/06/2002 | 03:48 uur
Illuster zwerft zij rond als de maan in het donker. Vragen worden gevormd zonder antwoord. En meningen zonder vorm. Moge de morgen een heldere dag brengen.....
 
JW 07/06/2002 | 06:51 uur
Kut man, hier ook al?
 
Malle Pietje 07/06/2002 | 07:37 uur
Ik voel mij bijzonder vereerd,

'de' Claver heeft een post aan mij gewijd...

Interessant. Ik zou nu natuurlijk kunnen gaan vertellen wie ├Čk dus ben en hoe ik er achter kwam wie 'de' Claver is...

Maar ja, schieten wij daar iets mee op, beste lezers?

Niet, zegt mijn gevoel, maar wie weet, bedenkt 'de' Claver iets briljants. (Een aantal van haar collega's ken ik overigens wel goed...) Dus Clavertje...

Doe je best...

-kus-
 
claver puzzelt verder 07/06/2002 | 11:46 uur
ach ende wee, meer mysterie

Tuider! die ken ik! Gezellig als altijd en welkom! Beter opletten in keuken voortaan!

Dan afwijzing op aanvraag; die afwijzing kan u krijgen. Geen enkel probleem, u vraagt wij draaien. Gelieve hier geen clichegedichten meer te plaatsen, dank u!

JW: hallo enzo!

Enne malle P.; dit kan natuurlijk echt he-le-maal niet. Ik wil

een tip van de sluier. The suspence is killing me:))!
 
Plaats jouw reactie