Mijn weblog

so take this moment Mary Jane

Claire
13/11/2007 | 15:07 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik wil u graag even de hit van de week op planet claver aanbieden.
Want ik weet heus wel dat u toch altijd weer naar dezelfde plaatjes luistert en het zou voor u ook heus wel eens goed zijn om wat andere audioprikkels te ondergaan.

Eigenlijk kende ik dit liedje al wel een beetje, want het stond volgens mij al een poosje op hun site. Ik vind het een heel leuk liedje. Een fijn liedje. kan je best wel 3x achter elkaar draaien. Vandaar dat het ook de Hit vd Week is. Plus nu zag ik ineens dat dit liedje op een echte single was uitgebracht. Die je goon overal kan kopen en alles. En dat is natuurlijk keistoer. Dus ik surfde es naar hun myspacepagina, eigenlijk om te kijken of ze toevallig es een keer bij mijn in de regio op een podum zouden gaan klimmen. Helaas was dat dan weer niet zo, maar ik kwam er wel achter dat ze in januari op Eurosonic staan. U begrijpt. Het duurt niet lang meer of de Edisons, Zilveren Harpen en TMF Awards gaan binnenstromen. En dan heeft u hier voor het eerst van ze gelezen. (of niet, maar dan woont u waarschijnlijk in Zuidoostelijk Drenthe ofzo, en volgens de statistieken is slechts 7% van de reguliere claver.nu lezerts uit die contreien afkomstig, dus de kans dat u dat bent is vrij klein.) Wat natuurlijk ook een soort van beetje cool is.

Maar die single dus. Die is nog cooler. Ik zal niet verzanden in het-doet-me-denken-aan, het-is-huppelepup-meets-blabla of ze-zijn-geinspireerd-door. Want dat weet ik even allemaal niet.
U moet goon even luisteren. Dan hoor je het vanzelf.

Oh. Is dus misschien wel leuk om even te melden dat het gaat om The Arthur Spooners. En hun liedje Mary Jane. Die dus op single aan te schaffen is bij de leukste platenwinkels in uw eigen buurt. Nu kunt u op de link klikken om naar The Arthur Spooners te luisteren. Of, als u beeld (ook al leuk) wil hebben en u woont niet in de hogere gedeelten van het land, hieronder op het youtubedinges klikken.




Ziejenouwel.
Nieuwe prikkels, u houdt er ook van.

Reacties op so take this moment Mary Jane

claverklaring 13/11/2007 | 16:22 uur
Mary Jane - Alanis Morisette
 
Marie 13/11/2007 | 18:35 uur
Moeder zijnde van een van die spooners vind ik het vooral reuze lief van je dat je een heus blog aan ze wijdt. Bedankt.
 
Marti 13/11/2007 | 22:16 uur
Mag ik u oprecht & hartelijk danken voor deze audioprikkel? I like!
(Niet te verwarren met iLike, want daar zijn ze nog niet te vinden ;-))
 
bouws 16/11/2007 | 21:52 uur
't is inderdaad een leuk bandje. aanstekelijk.
 
Plaats jouw reactie