Mijn weblog

teevee enzoo

Claire
03/10/2003 | 00:27 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Oh jee.
Ik denk dat ik zojuist fan ben geworden van Frans Bauer.

Niet zijn muziek (obviously), maar wel van de man zelf. En zijn hele familie er bij. Wat is die docusoap op RTL4 supergrappig zeg!
Zat me zowaar af te vragen waarom mijn muzikale helden van eigen bodem nou nooit es zoiets doen? (Misschien omdat het ram-irritant is als er de hele dag een cameraploeg in je huis en achter je aan loopt? Oh ja. Dat dus)Alhoewel...(bruggetje-alert!)Een andere Held heeft het toch maar mooi gepresteerd om het vol te houden; een poos optrekken met zo'n ploeg. Want vorige week vrijdag was ik op het Utrechtse Filmfestival alwaar de premiere plaatsvond van "Hoogste Tied Veur De Blues" . Een docu van Paul Ruven met 'in de hoofdrol' Daniel Lohues. In het geheel geen soap maar een mooie film over het verwezenlijken van een droom. En het is nog grappig ook! Onbedoeld grappig misschien zelfs wel (daar ben ik nog niet uit me mezelf), maar daarom juist extra leuk. En ik kan er nu nog wel even wat enthousiaste superlatieven over de film en de hoofdrolspeler tegenaan gooien maar eigenlijk moet u em zelf zien. Ha! Nou...komt dat ff goed uit...Dat kan! Want de docu komt ook op DVD (met extraas heb ik me laten vertellen). En op de televisie! Dus bij u thuis! Enzo.

Ik kan nu natuurlijk wel gaan vertellen wanneer dat allemaal plaats gaat vinden opdat u dat vol belangstelling voor uw kijktoestel kruipt, maar het is pas in november. Dus dat duurt nog even. Maar u hoort het nog wel;. Wees maar niet bang!

Reacties op teevee enzoo

Verbal Jam 03/10/2003 | 18:53 uur
Frans Bauer??? Het gaat nie goe met jou! Jij moet er nodig eens uit! ;-)
 
Tuuur 07/10/2003 | 23:54 uur
Dat ceedeetje wat bij de Grolsch zat dit jaar, van de Louisiana Blues Club met Lohues in 't Drents, dat was helemaal niet slecht!
 
Plaats jouw reactie