Mijn weblog

The Sheer

Claire
04/04/2004 | 13:37 uur
in de categorie Music according to

 The Sheer - The Keyword Is Excitement!


De prijs voor het album met de meest verschrikkelijke titel van het jaar hebben ze wat mij betreft al binnen. Wat een niksnaam! Maar dat mag de pret niet drukken. Integendeel. Er klinkt heel erg veel pret op dit plaatje van The Sheer. Misschien wel zoveel pret als ze lijken te hebben als ze op een podium staan. Ik zag en hoorde ze vorige week min of meer per ongeluk voor de tweede keer. En ik gok dat we het Haarlemse 4tal deze zomer nog wel een paar keer gaan tegenkomen op festivals (ze staan op pinkpop maar ik niet) en andere muzikale aangelegenheden. Dat vind ik helemaal niet erg. Meer van The Sheer! Want The Sheer is leuk. En daarom zitten ze deze week in mijn discman.

(Oh. U wilt nu ook weten hoe The Sheer klinkt? Nou. Tja. 'Vrolijk' is dus wel 't eerste wat mij te binnen schiet. En Engels. Dat ook. En het zijn ook og es leuke jongetjes. Kijk & luister zelf maar hier)

Reacties op The Sheer

Plaats jouw reactie