Mijn weblog

though there's grining and mandolining in sunny Italy

Claire
13/07/2007 | 23:27 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Zo.
De koffer is vol met schema's, gidsjes, afspraken, ardessen, routes, tomtom, representatieve outfitjes en ja, stiekem ook een bikini. Je weet tenslotte maar nooit wanneer er zich plotseling een gelegenheid tot het opvangen van een zonnestraal voordoet. Ik ben overal op voorbereid.

Mn iBookje wordt straks trouwens ook nog ingepakt, dus de kans bestaat dat ik vanaf een eenzame hotelkamer nog verslag doe van mijn bevindingen.
Dit tenzij ik ineens op een zwoel terras prosecco moet drinken ofzo. Allemaal puur zakelijk natuurlijk.

En anders hoort u na donderdag de 26e weer van mij.
Dan ben ik er zeker weer.
Tot dan, dan!


Reacties op though there's grining and mandolining in sunny Italy

Sophia 14/07/2007 | 18:50 uur
Have fun.....vervelend klusje heb je toch;-)
 
Plaats jouw reactie