Mijn weblog

Time Out

Claire
28/03/2002 | 00:02 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Mocht het u de laatste dagen zijn opgevallen dat ik wel erg kortstukjes schrijf, dan prijs ik u bij deze voor uw uitstekende opmerkingsgave. Niet alleen bent u dan waarschijnlijk een regelmatige bezoeker van dit log, ook bent u mijns inziens goed bezig. Vandaar ook even een korte verklaring. Ik heb namelijk eventjes geen puf en tijd om uitgebreid mijn mening te verkondigen, leuke spitsvondigheden te verzinnen, lange stukken te tiepen en vermakelijke plaatjes erbij te zoeken.

Voor de geinteresseerden onder u kan ik wel melden dat mijn nieuwe baan (afgezien van een dag ziekte) redelijk tot goed bevalt. Voorproefje? Tip van de sluier? Goon nieuwsgierig? Check this. Dat u toch enig idee heeft waar ik me hedentendage mee bezig hou. Enzo. Op zich.

Reacties op Time Out

arnoud 31/03/2002 | 00:14 uur
Hier vinden wij maar even niets van ;-) Een mens moet tenslotte brood op de plank hebben. En blijf uit de buurt van die Dijkshoorn ;-)
 
Plaats jouw reactie