Mijn weblog

toch nog

Claire
09/11/2004 | 20:40 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ja jemig zeg.
Zo is het ineens al weer dinsdag. Fjoe.
Eigenlijk is het meisjesavond en op mijn bank zitten dus twee meisjes. Een derde gaan we later vanavond nog ophalen van Schiphol. Die was even een paar weekjes elders. Ik wil ook wel nu meteen op de bank hangen maar ik moet, nee wil, ook nog een stukje schrijven.
Wat zeg ik, ik moet twee stukjes schrijven.

Het eerste stukje zou dan moeten gaan over Najib. Daar was ik zondag. Najib is erg leuk. We moesten lachen. Alleen een beetje jammer dat er een mevrouw
achter mij zat die heel irritant lachte. Vooral om grapjes die egenlijk helemaal niet zo heul geestig waren. In vergelijking met de andere verhalen die Najib vertelde dan he. Want hij is wel grappig. Dat zei ik al.
Maar goed, daardoor verging mij het lachen een beetje. Want ik weet ook wel dat niet iedereen zo charmant en kan lachen als moi. Maar waarom zitten die mensen ALTIJD vlakbij mij? Ik vind dat aanstootgevend.
En daar zou dan dus het eerste stukje over gaan.

Het tweede stukje ging dan over gisteren. Want toen was ik zomaar bij een boekpresentatie. Vind ik wel cool klinken, eigenlijk; een boekpresentatie.
Ik bedoel maar: cd presentaties been there done that (*kuch*). Maar een heus boek! Wow!
Malika is in het dagelijks leven journalist voor Het Parool en in die hoedanigheid schreef ze samen met een collega verhalen over spookhuizen in amsterdam. boehoeoeoeoeooe! Die verhalen zijn nu gebundeld en gisteren kwam een goochelaar met goeie truuks het eerste exemplaar uitreiken. Echtwel stoer.
En daar zou dan het tweede stukje over gaan.

spookboek.jpg


Maar ja. As said. Het is dinsdag en over 1 minuut begint Gilmore Girls. Moet ik wel zien natuurlijk want Paris ging vorige week op het eind ineens met een hele oude man kussen! Huuh! hoelooptdatafhoelooptdataf! En we moeten nog koffie zetten en melk opwarmen en ik moet nog chocola uit de verpakking halen. Enzo.
Even geen tijd voor een stukje.

Dus als u nog iets wil lezen vandaag (of morgen), moet u allemaal maar naar de winkel gaan rennen om dat spookboekje van Malika te gaan kopen. het heet Sppokhuizen van Amsterdam. (ISBN 9068019570 bij De Prom) Van Malika Sevil & Corrie Verkerk dus. En dan dat maar lezen. Ook echwel leuk. Hoor.

Oh shit.
GG is begonnen.
Pff. Is het toch nog een stukje geworden.

Reacties op toch nog

henriette 11/11/2004 | 08:09 uur
Oh men... Paris die met een oude man kust. Wat was de cliffhanger deze keer?
 
Indra 11/11/2004 | 10:05 uur
gefeliciteerd met je jarige log :D
 
Indra 11/11/2004 | 10:05 uur
elfde van de elfde:
gefeliciteerd met je jarige log :D
 
malika 11/11/2004 | 18:33 uur
He, dank je wel Claire: goed publiciteitswerk.
 
roelof 13/11/2004 | 00:13 uur
Ehe, ik kijk Gilmore Girls altijd op zondagavond, want op dinsdag ben ik er nooit. Dus dit zie'k dan op z'n vroegst volgend jaar of zow... :)

Is het derde meisje nog optijd gearriveerd?
 
Plaats jouw reactie