Mijn weblog

Virtual nostalgica

Claire
02/12/2003 | 22:41 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Een kleine hoezee is op zijn plaats. Want dankzij de telefonische aanwijzingen van MacGoeroe toch thuisch online. Inbellen, hoe moest dat ook alweer.

Oh ja.
Dat ouderwets klinkende inbeldeuntje heeft eigenlijk ook wel iets.

Internetgebruik drastisch terugschroeven tot de ergste internetbehoefte is bevredigd doe ik tgrouwens echt niet. Ik wil goon 24/7 online. Geen geneuzel, hupsakee. MSN, ICQ enzo. Mail ophalen, sturen, beetje loggen. En ondertussen hoor ik nog net niet het tiktiktiktik van de belminuten. Dat negeer ik goon even. Want die tikken, die gaat KPN mooi allemaal betalen. Tot op de laatste cent. Wat ik u brom!

Reacties op Virtual nostalgica

Pluk 03/12/2003 | 01:26 uur
Mevrouw Quichotte, succes met de struggle tegen het KPN bolwerk!
 
Rolandow 04/12/2003 | 11:00 uur
Dream on ... :)
 
Plaats jouw reactie