Mijn weblog

wake me up before you go go

Claire
22/01/2006 | 22:24 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Wat ik dus nog vergeten was officieel te melden; ik heb weer es een ander baantje.
Het programma Wegmisbruikers (sbs) wilde mij wel een paar maanden op de achterbank mee laten rijden. Ja, ik weet ook wel dat zulks ha ha ha heel geestig is; dat ze voor zo'n programma iemand aannnemen die zelf geen rijbewijs heeft. Onk onk. Heel leuk.
Anyway.
Morgen begin ik.

Normaalgesproken ben ik niet echt heel zenuwachtig voor een nieuwe klus. Gezonde spanning; okee. Je weet maar nooit met wie je opgescheept komt te zitten en wat de werkzaamheden psies zijn en hoe is de lunch eigenlijk. Enzovoorts. Normaal vind ik dat altijd wel leuk en zie ik het allemaal wel als ik daar aankom.
Maar nu is het ff other cake. Voor het eerst. Het is niet dat ik bang ben dat ik het werk niet leuk vind, of niet kan (nee ook niet zonder rijbewijs, nee). En ik heb ook geen vrees voor mijn collega's of het gebouw waar ik wel eens heen moet. En dat de opper-regisseur mij niet meer gebeld heeft met wat nou eigenlijk mijn taakje is, of dat ik sowieos geen idee heb wat nou psies de bedoleing is; ach.

Dat zijn niet eens de belangrijkste zaken waardoor de zenuwen mij dus parten spelen op dit moment. Het gaat om de tijden waarop het werk zich afspeelt. Die zijn namelijk nogal vroeg. En dan niet zomaar een beetje vroeg, nee onchristelijk vroeg!
De mannetjes met wie ik de weg op moet, vinden het namelijk leuk en nuttig om al in de spits de weg op te gaan. En oor hen begint de spits soms al om 6 uur! En dan is die 6 uur niet bij mij op de ring A10 ofzo. Neenee. Hengelo! Assen! Tegelen! Arnhem!

Normaalgesproken ben ik in het geheel geen tegenstander van een beetje ons land rond te crossen. Maar als prinsesje lig ik doorgaans pas ver na middernacht op mijn erwt. Ik ben aldus niet zon enorm ochtendmens. En nu ik een paar weken vakantie heb gehad, is mijn ritme kwa ochtendactiviteiten helemaal ver te zoeken.
Morgen beginnen ze om 0900 in Eindhoven. Om 7 uur verzamelen wij ons te Hellverscum.
Ik moet om 5.15 opstaan. Vijf uur vijftien.
En nu ben ik dus bang dat ik me verslaap. Of te laat kom.
Ik ben er zenuwachtig van. Dat helpt goed als je wilt slapen.

Ik ga maar eens in bed liggen.
De polls over hoe laat ik in slaap val zijn nu geopend.

Reacties op wake me up before you go go

claverklaring 22/01/2006 | 22:25 uur
Wham! - Wake me up
 
fluuh 22/01/2006 | 23:10 uur
3.56 uur. vrees ik voor je
 
Peter 22/01/2006 | 23:12 uur
Succes! Effe wat anders: waar heb je die ontzettend gave buttons vandaan?!
 
Gr.R. 23/01/2006 | 00:36 uur
Waar kan ik naar toe SMS'en en wat kan ik winnen?
 
Zezunja 23/01/2006 | 01:28 uur
Slaap je al?
 
Julia 23/01/2006 | 10:32 uur
Ha die Claire,

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, echt wat voor jou dat vroege opstaan hahaa...nu maar hopen dat je niet zo lang doormoet s'nachts als bij Volgens Mama!! Veel plezier, hoor graag hoe het je bevalt...!
Groetjes, Julia
 
eric 23/01/2006 | 11:24 uur
9.15 op de achterbank
 
Plaats jouw reactie