Mijn weblog

Wat & Waar

Claire
14/01/2003 | 01:57 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Soms heb je ook helemaal niks aan internet. Zo hoorde ik vanavond bij RTL Boulevard dat er ergens in Nederland 500(!) banden met Beatlesmateriaal zijn gevonden. Hoera!! Spannend!

Dus ik wilde daar het fijne van weten en een leuk waarom-gebeurt-dat-nou-nooit-es-bij-mij-op-zolder? stukje schrijven. Maar helemaal nergens op het net kon ik daarna info terugvinden over dat nieuws. Niet eens op de site van Boulevard zelf.

Nou vind het babbeldebrabbelprogramma leuk voor onder het eten of als achtergrondgedoe bij een chatsessie van 't een of ander en aldus let ik meestal niet echt heel erg goed op wat er precies gezegd wordt. Bovendien is het ook niet de allerbetrouwbaarste bron van informatie ooit, maar Beau & Albert gaan natuurlijk ook niet echt zitten jokken. En al helemaal niet over de Beatles. Lijkt mij.

Dus kan iemand me in vredesnaam vertellen wat er waar is gevonden?

Reacties op Wat & Waar

T-Jo 14/01/2003 | 09:36 uur
Er schijnen lang, heel lang, geleden ooit eens banden van een concert van de Beatles gestolen te zijn. Alleen onder de fans doken er af en toe wat illegale kopieën op, maar de originele banden zijn nooit meer terug gevonden. En nu zijn er 2 Nederlanders en een Brit opgepakt omdat zij 500 kopieën (en waarschijnlijk ook het origineel) van die bewuste banden in bezit hadden. Waarschijnlijk niet voor eigen gebruik.
 
Sanniepa.co.uk 14/01/2003 | 12:06 uur
Zie: http://nu.nl/news.jsp?n=97500&c=60
 
crusher 14/01/2003 | 22:54 uur
Ik verloor mijn koekje in de disco. Zou die alweer terecht zijn denkt u?
 
20/03/2003 | 10:22 uur
uhm
 
Plaats jouw reactie