Mijn weblog

we thought he was gone and he's come back again

Claire
31/01/2007 | 23:13 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Tien jaar hebben sommige mensen er op moeten wachten. Ik zelf toch zeker 6.
Waarvan het laatste half uurtje en het doorstaan van 'In The Air Tonight' (but seriously!!) misschien wel het zwaartste waren.
Maar het was het natuurlijk allemaal meer dan waard.
Ben kwam, zag en won Paradiso.
Niet op zn sloffen, maar met blote voeten, hij speelde zelfs met zijn tenen.
Letterlijk.

Natuurlijk kan ik in superlatieven verhalen van die vette synthesizer die we ongetwijfeld op een volgend eplaat gaan terughoren, de pleistertjes rond zijn vingers, dat het koor in Not The Same nergens meer op zijn plek kan zijn dan in de voormalige kerk Paradiso, hoe lekker die bassist Jared ook eigenlijk wel is, dat ik nimmer een zo gemeend wewantmore-achtig geroep in Amsterdam heb gehoord, ik nu per se ook sambaballen wil, het eigenlijk sowieso best wel knap vind als iemand en sambaballen en piano tegelijk speelt en dan ook nog fgoon doorzingt, ik kippevel kreeg midden in het springen bij Army en hoe heerlijk het toch eigenlijk is om elk liedje (behalve 1) mee te kunnen zingen.
Maar dat lijkt me nogal onnodig. Snapt u zelf ook allemaal wel.
En zo niet; wat doet u hier dan nog. Eigenlijk.

amanandhispiano.jpg


Aan de gigagrijns op Ben z'n hoofd te zien, hoeven we gelukkig niet nog eens 6 tot 10 jaar te wachten tot ie weer langskomt in onze eigen poptempel.
En ik persoonlijk ga daar al helemaal niet op wachten.
Nog 6 nachtjes.
Dan mag ik nóg een keer.


Reacties op we thought he was gone and he's come back again

claverklaring 31/01/2007 | 23:16 uur
Stevens Last Night In Town - Ben Folds Five
 
Matthijs 01/02/2007 | 11:31 uur
Maar dat lompe kauwgomgekauw dan!
 
odette 01/02/2007 | 23:39 uur
Nou. Ik weet niet of het een doel in je leven was, maar na dinsdag ben ik om hoor. Ik ben fan. Pèèèpèèèh! (dit is een alternatieve vorm van -Army-. Djees, wat was dat leuk!)
 
GvL 02/02/2007 | 19:43 uur
Ach ja, bitsjes eend sjit...
 
Plaats jouw reactie