Mijn weblog

weeeeeh, het zit niet echt mee

Claire
09/12/2003 | 16:42 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Inmiddels ben ik niet alleen verstoken van adsl, maar is zelfs mijn mekkie niet lekker geworden. Nadat ik jullie vrolijk deelgenoot wilde maken van mijn zondagmiddag door middel van het uploaden van Een Foto, wilde mekkie niet meer opstarten. MacGoeroe moest er zelfs een huisbezoek voor afleggen maar kwam er ter plaatse niet uit. Hij heeft mekkie meegenomen voor grondige hesrtelwerkzaamheden.

In de hoop dat mekkie geen blijvende littekens, uitval of andere zichtbare aandoeningen er aan overhoudt, wacht ik vol spanning op zijn spoedig herstel en terugkomst. Tot die tijd ben ik veroordeeld tot teeveekijken & bankhangen.
Ouderwets gezellig, noemen ze dat. Dacht ik.

*snik*

Reacties op weeeeeh, het zit niet echt mee

Lars 10/12/2003 | 00:10 uur
Intrigerend: hoe tikte jij dit stukje dan?
 
claver 10/12/2003 | 12:54 uur
Nou. Unlike some other people (haaiii) heb ik een baan. En bij die baan mag ik soms zomaar het internet op. Nou dat.
 
Lars 10/12/2003 | 20:08 uur
Sommigen van ons (haaiii) hebben werkende computers en een adsl-verbinding thuis.
 
roelof 11/12/2003 | 21:33 uur
sommige mensen hebben beide... :)

maar, teeveekijken en bankhangen is saai. d'r zijn vast ook welk concertjes te bezoeken...

zoals dat gave concertje gisteren in paradiso :)
 
Plaats jouw reactie