Mijn weblog

well summer came along and it then was gone and so was she

Claire
16/06/2005 | 23:35 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Pompompom.
Nu ik een geldige reden heb gegeven waar ik het zo druk mee had en die getuige uw enthousiaste reactievensterbezoek blijkbaar best wel plausibel klonk, kan ik de reden waarom er de komende weken, ja maanden zelfs, minder clavermaterial te lezen gaat zijn, ook wel uit de doeken doen. (zo dat was een lange zin he? Adem maar weer in. Goed zo.) Dat durf ik nu wel. U bent zo begripvol.

Het is niet zo dat ik niks ga beleven. Integendeel zelfs. Ik ga waarschijnlijk heel veel beleven! Yaay. En dat heeft alles te maken met mijn nieuwe werk. Oh? Had ik dat óók nog niet gemeld? Dat ik al weer meer dan twee weken ergens anders werk? Ook excuses daarvoor dan. Ik vertel u ook nooit niks nie.
Maar dan citeer ik even uit het persbericht:

Tegen de klok
Vanaf zondag 3 juli 2005
Uitzendtijdstip: 21.00 uur
NCRV Nederland 1

Deze zomer brengt de NCRV in samenwerking met de Stichting ?Nederland Schoon? het spectaculaire programma ?Tegen de Klok?. Het programma is gebaseerd op het zeer succesvolle Vlaamse programma FataMorgana.
De deelnemers aan ?Tegen de klok? zijn de negen gemeenten die in de race zijn voor de titel ?Schoonste gemeente van Nederland?. De tv-serie maakt deel uit van de finale.

Na de opdracht aan de gemeenten om zeven weken lang 1 km² schoon te houden, ligt er voor de bewoners de opdracht om een evenement te organiseren. Daarvoor krijgen ze slechts zes dagen de tijd. Gaan ze het halen of niet? Is er voldoende saamhorigheid om de opdracht te volbrengen?

De eer om te mogen strijden voor de titel is te beurt gevallen aan de gemeenten Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Renkum, Roerdalen, Spijkenisse, Venlo en Waalre.
Met ingang van zondag 3 juli gaan deze gemeenten de uitdaging aan. Een speciale ?Tegen de klok-karavaan? reist de hele zomer door het land en volgt de verrichtingen van de inwoners, die alles op alles zetten om de opdrachten uit te voeren. Na negen weken strijden, heeft op 4 september de spannende finale plaats.
De presentatie is in handen van Jetske van den Elsen en Joep OndedeLinden


Nou dat dusch.
Mag u nu drie keer raden wie er in die 'speciale ?Tegen de klok-karavaan? meerijdt. En dus bijna 10 weken zo'n beetje onafgebroken van (haar nieuwe eigen! eigen! eigen!) huis is om buiten te spelen
Maar dus ook niet altijd even dicht in de buurt van een internetpunt is om haar lezertjes op de hooigte te brengen van haar wel&wee. En op dit moment eigenlijk niet eens in kan schatten of daar wel tijd voor is.
Juist.

Ik heb wel even nagedacht over wat ik dan toch met u aanmoest. Kwam ikuit op twee opties. Ik kon a) een zomerstop inlassen en goon helemaal niks posten, of b) maar even zien of er tijd en ruimte vrijkomt om af en toe de broodnodige meningen te kunnen luchten en aldus alle opties open houden.
U begrijpt, de keuze was niet zo heul moeilijk.
Daarbij komt nog een ander voordeel.
Ik heb namelijk sinds gisteren een nieuw vriendje. Okee. Ik heb em nog niet, maar ik denk dat dat binnen een week gepiept moet zijn. Hij is niet zo hard-to-get.
En ik had dus bedacht; dat vriendje weet altijd overal wel een internetpuntje te vinden. Daar is ie goon heel goed in (daarom hou ik nu al van em) Dus als ik mijn nieuwe vriendje nou goon overal mee naar toe neem, dan heb je best wel kans dat ik hier zo af en toe nog een teken van leven vertoon.

Dusch.
Dan weet u er even van.
De zomer kan beginnen!

Reacties op well summer came along and it then was gone and so was she

claverklaring 16/06/2005 | 23:37 uur
Dreams Be Dreams - Jack Johnson
 
George 17/06/2005 | 10:53 uur
Tss. Je hebt de link naar je vriendje stuk gemaakt. Weten we nog niet hoe hij eruit ziet.
 
cockie 17/06/2005 | 14:29 uur
De sessie is beëindigd na een periode van inactiviteit.
Lekker viendje... ;-)
Maar wat een coole baan heb jij, en weinig stress... :-))
 
Lars 17/06/2005 | 15:03 uur
Ik dan maar toe the reskjoe:

http://www.apple.com/nl/ibook/
 
Paola 17/06/2005 | 17:25 uur
een vriendje met een gebruiksaanwijzing...maar hee, what's new he ;-)
 
bouws 18/06/2005 | 18:25 uur
goeie koop! (ik heb hetzelfde vriendje namelijk)
 
Mevrouw Mikmak 19/06/2005 | 18:35 uur
Ik wens je een zalige zomer
 
marcel 20/06/2005 | 12:40 uur
ik heb de mijne zelfs te koop staan :-), niet dat ie slecht is hoor!
maar wil een iets grotere.
overigens wordt dit vriendje/dinnetje (want bi j mij is t een vrouwtjesexemplaar want ze heeft een sneetje) geleverd met gebruiksaanwijzing, maar is hij/zij zo vriendelijk dat je m niet eens hoeft open te slaan.
 
helena 20/06/2005 | 19:02 uur
Nou ja, het gaat niet om het formaat, maar om wat je ermee doet (yeah...sure)? Ik heb ook hetzelfde vriendje! En hij heeft nooit wat gezegd..!
 
joris 17/07/2005 | 18:55 uur
het vriendje kan wel praten hoor, hij antwoord zelfs op je vragen kijk maar eens goed!!!
 
Plaats jouw reactie