Mijn weblog

yes darling i'm so hurt

Claire
06/09/2006 | 21:53 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik weet ook wel dat het niet zo heel netjes is. Om meteen op dag 2 na de zomerstop te verzaken. Maar hee, laat me met rust. Ik moet er ook weer even inkomen.
Ter compensatie neem ik met u meteen even de ingekomen post door.

Want er kwamen bezorgde berichten binnen naar aanleiding van een van de fotoos van de zomerafwezigheid. Ja, die met die knie ja.
Of ik wel in orde was. En de hechtingen er al uit waren? Waar kon de fruitmand eigenlijk heen?
Kennelijk zag de foto er nog erger uit dan de beschadiging zelf. Die uiteraard ook heus best wel kei-erg was. Anders zou ik er natuurlijk geen foto van nemen he?!

Dus dat ze wilden weten hoe het gebeurt was. Eigenlijk vroegen ze zich waarschijnlijk edoch geheel terecht af hoe iemand het op dr 32e voor elkaar krijgt er wekenlang bij te lopen als een kleuter die van haar driewieler gevallen is.
Nou, das nog best makkelijk.

Het was een van die hele hete dagen in juni. Die had je toen nog. En het was een maandag. Want dit soort dingen gebeuren natuurlijk alleen op maandagen.
Ik had vanwege het weer mijn leuke sandaaltjes met sleehakken aangetrokken. En okee. Die hakken zijn inderdaad best wel aan de hoge kant maar ik heb er ook een keer een hele dag ceremoiiemeesteres van een bruiloft op gespeeld dus ik was zelfverzekerd op pad.
Aan de rand van het parkeerterrein kwam ik collega M. tegen en al keuvelend naderden wij het Kantoor. Maar op het stoepje voor het Kantoor stond een bord om onwetend klapvee de juiste richting op te dirigeren. Het was een bord op van die smalle lange staanders. En die staanders waren psies verscholen in de schaduw van het bord. Verdekt opgesteld dus.

Dat heb je dan wel vaker met dingen die verdekt opgesteld zijn; die zie je niet. Ik niet tenminste. En dus struikelde ik. En omdat ik op die toch al niet zo stabiele sandaaltjes was, kon ik mijn evenwicht niet bewaren en viel ik. Best wel hard. Best wel zielig.
Collega M. moest eerst nog lachen en dat had ik zelf ook wel willen doen om de nogal dom ogende actie, als er niet net zo'n heel gemene snijdende pijnscheut door m'n been ging. En mijn knie nogal bloedde.

Strompelend bereikte ik Het Kantoor waar snel naar de EHBOkist werd gegrepen. Helaas bleek geen enkele pleister breed genoeg om mijn wond te coveren.
En voor serieus doktersbezoek incl hechtingen leek het geslagen gat net niet diep genoeg.
Na de boel eerst grondig in de jodium gezet te hebben, besloot ik de wond aan de lucht' te laten helen. Wat uiteraard resulteerde in een grote dikke korst (bent u daar nog) die er weken later pas afviel.

kniekapot.jpg knieheel.jpg
Voor en Na. De Na is van dichterbij genomen. Is niet dikker. Dus niet dat u denkt zozo die claver mocht zeker 6 weken niet bewegen na die onfortuinlijke val.Nu is er alleen nog een grote gladde roze plek te zien. Ik denk zelfs dat ik uiteindelijk niet eens een echt litteken overhou aan dit ver-schrik-ke-lijke ongeluk. Misschien alleen een paar witte ribbeltjes, patroontje mediapark.
Aldus beweeg ik mij weer voort als een jonge hinde en ben ik geheel back in business.
Nu dit log nog.

Reacties op yes darling i'm so hurt

claverklaring 06/09/2006 | 21:55 uur
Hurt - Elvis
 
Verbal Jam 07/09/2006 | 13:28 uur
Ik ben blij dat je weer op de been bent! Het mediapark is toch maar een gevaarlijke omgeving.
O ja: ik zie ergens in dit stukje 'gebeurt' met een t staan waar het een d moet zijn. Voor het geval dat je dit ook even wilt hechten. ;-)
 
Plaats jouw reactie