Mijn weblog

zolang het zo is, is het ook niet saai

Claire
17/01/2005 | 00:37 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik wil heus best wel vertellen wat ik dit weekend allemaal deed, hoor. Maar het is nu zondagavond en vrijdag lijkt bijvoorbeeld alweer een eeuwigheid geleden.
Oud nieuws, om maar even een contradictio in terminis te gebruiken.
Maar ik weet dat ik de komende dagen even geen tijd heb om u te vermaken met mijn geneuzel, en dan zit u weer tot halverwege de week tegen iets over zondag aan te kijken.
Dus ik steek goon van wal met een entoenentoenentoenverhaal. Kijk maar eem wat u daar verder mee kan.

Vrijdag gingen we naar Paradiso. Daar was namelijk een 'programma' met het thema 'Liefde in de Stad'. Of, zoals F. subtiel verzuchtte bij binnenkomst "Oh god. Een wijvenavond." Dat klopte. Er waren best wel veel vrouwen. (Soms ben ik bang dat mijn leven strax ineens verzandt in een heel erg slechte aflevering van S&tC. En dat ik dan niet eens Samantha ben.)
Dat krijg je met zo een thema, vrees ik. Maar de mannen die er waren, waren best leuk. Dus we hadden wat te zien.

Ik had eigenlijk verwacht dat het een sta en dans-setting zou worden. Daar was ik ook op gekleed. Maar er was een soort nachtclub gecreerd, met tafeltjes enzo. Dus ik zat niet zo lekker. Maar dat drukte de pret verder niet.
De avond bracht ons onder andere Tommy Wieringa die verhalen voor las (lollig), een meisje die wilde dat we allemaal gingen staan en die eigen hiphopachtige liedjes ten gehore bracht (duurde te lang), Het Groot Stedelijk Flirtexamen (Ik had 9 van de 10 vragen goed. Keigoed, vond ik zelf. Ik heb duidelijk meer moeite met het praktijkgedeelte) en geimproviseerde smartlappen van Johnny Hoogovens en de Golden Retrievers (had ik me meer bij voorgsteld). En er was ook nog een econometrist die lezing hield over hoe liefde en economie elkaar beinvloeden. Dat lijkt saai, maar dat was meer dan hilarisch. Misshcien was dat niet zo bedoeld, maar ik moest er heel hard om lachen. En toen had ik nog helemaal niet zo heel veel gedronken. Maar ik denk dat je daar bij had moeten zijn.

Door al die liefde in de stad was ik in de juiste weekendstemming. Ik snapte het eigenlijk niet, maar mijn gezelschap had dat dus helemaal niet. Die haakten af, de stommerts. Gelukkig ken ik nog meer mensen.
Die belde ik op en die stuurden mij naar een of andere steeg waar een drinkgelegenheid was. Dus dat was ook leuk. We gingen met een taxi naar huis.

Toen was het ineens zaterdag en had ik een schema. Ik moest naar Utrecht en ik ging met de trein. Ik was mijn kortingskaart vergeten. Maar een trajectkaart mocht ook, hoorde ik later. Dus dat was goed.
In Utrecht zocht ik naar dingen die ik niet kon vinden. En het was ook nog es ongezellig druk op Hoog Catharijne en daar knapte ik helemaal niet van op. De lust om iets aan te schaffen verging mij. Om maar even aan te geven hoe druk het echt wel was. Ik ging naar de vakatiebeurs.

Daar stond W. en die verkocht fleecespullen en andere dingen die mensen nodig hebben als ze tegen een berg op willen klimmen. Ik hou helemaal niet zo van outdoorsporten dus ik haalde folders op over Amerika en Canada. En ik zag een cowboyband. Twee cowboys met gitaren en entje met zo'n stok met een draad er aan en dat er dan geluid uit komt. Cool. Daarna won ik bijna een reis naar EuroDisney. Maar net niet. Wat niet erg is want ik geloof dat ik toch niet zo heel erg van Disneyland hou.

Daarna ging ik op de thee bij L. (groene thee) en liet ik mijn folders zien. L. was natuurlijk erg onder de indruk van de folder van Elvis' Birthplace. Maar daar konden we ook weer niet te lang in kijken. Want we moesten nodig naar de weblogmeeting. Daar was het ook lollig. Er waren oude bekenden en ik maakte een paar nieuwe vrienden. Er waren ook mannen in pakken. En fantasy tekenaars. En een hele hoop rose. We moesten daardoor wel met de nachttrein naar huis. En weer met een taxi.

Toen was het zondag. En deed ik bijna niks. Ik bakte een ei en dronk heel veel thee. En ik keek op internet of het wel klopte wat er in al die folders stond die ik gisteren bij de vakantiebeurs haalde. Ik zag keek de eerste aflevering van Medea op video. En daarna twee afleveringen van 24. Ik las ook nog in een boek. En nu is het eigenlijk stiekem al weer maandag.

Zo.
Leuk zeg, dat lifeloggen.
Geen idee wat u verder doet met deze informatie.
Maar u kan er wel weer even tegen nu.

Reacties op zolang het zo is, is het ook niet saai

claverklaring 17/01/2005 | 00:42 uur
http://www.skik.nl/songteksten/ON05.html
 
Demos 17/01/2005 | 09:08 uur
"Toen was het zondag. En deed ik bijna niks." Dat klinkt heel erg bekend. Een duidelijk teken dat de zaterdag goed is doorgebracht.
 
Nynke 17/01/2005 | 09:13 uur
Wilde zeggen: HAAA, da's SKIK! (die titel dan), maar dat had je er zelf al bijgezet...
Groet, en nog veel van zulke weekenden toegewenst.
 
willem 17/01/2005 | 09:36 uur
hmmm canada!!
Zijn wij ook druk voor aan het sparen (wil alleen nie zo lukken dat sparen).
Zijn er al een keer geweest en willen nu nog graag een keer met de kinders.
Dus we blijven nog even sparen!!
 
San 17/01/2005 | 09:41 uur
Ik ben niet stom, ik ben blut! (dát is wél stom ja) Tsssk!
 
GJ 17/01/2005 | 13:13 uur
niets gedaan op zondag?? ohohoh.. :)
 
Majadebij 17/01/2005 | 15:42 uur
Geen foto van. Helaas
 
cockie 17/01/2005 | 18:12 uur
De twee afleveringen van 24 heb ik ook op video.
(Dit zeg ik opdat jij dan een band voelt.)
 
bliss 17/01/2005 | 18:18 uur
groene thee is goed!
 
Suffie 18/01/2005 | 01:40 uur
Ik zeg best tof, zeg ik..!
 
Plaats jouw reactie