Mijn weblog

zoveel te doen

Claire
04/11/2004 | 23:49 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Jezus.
Ik moest echt het een en ander doen vanavond. Ik was heel wat van plan. Eigenlijk moest ik even iets gaan ruilen in de stad. Tandpasta had ik ook nodig. En er lag een tapeje met een interview met een interessante meneer te wachten om te worden uitgetiept. Moetmoetmoet. Voor zaterdag. In mijn hoofd zit nog een logverhaal over muziek in een busje en er is een hele stapel was die roept: vouw mij op! leg mij in de kast!

Ik moet nog stofzuigen ook. Ooit. Naast de videorecorder ligt een stapeltje banden waarvan er op eentje een docu over Gram Parsons staat die ik echt heel graag wil zien. Wilwilwil. Is er niet van gekomen. De andere tapes liggen er al zo lang dat ik niet eens weet wat er op staat. Films waarschijnlijk. Had ik vanavond ook willen checken.
Op het balkon staan dan nog twee vuilniszakken, die moeten echt weg. En ook die rare stukken karton die hier in de kamer staan sinds de verhuizing moeten nou goon es een keer oprotten. Naar de papierbak ermee!
Dan waren er nog de mensen die ik zou bellen. Of wilde bellen. Moet bellen.
En dat ene smsje dat ik maar niet verstuurd krijg.

Ik was dus echt Een Vrouw Met Een Plan.
Plannen zijn goed hoor, daar niet van.
Maar ja. Dan kom je thuis, je zet de tv aan, je staat es wat achter zo'n fornuis en doet iets met pasta. Je geeft je mek een slinger en msn schiet aan.
Dan zegt er es iemand hoi buurvrouw en wil je zus weten of je papa nog gesproken hebt.
Vervolgens val je van de ene sessie in een volgend gesprek. Soms ineens 3 naast elkaar. En vind je jezelf tegen middernacht terug naast een kop kouwe koffie en ben je bezig iemand het advies te geven om dan toch maar gewoon een breezermeisje tegen een muur te drukken. Want dat moet toch ook wel heel makkelijk zijn.
Ehm. Juist.

Ergens ging er iets helemaal mis vanavond.
Ik weet alleen niet psies waar.
Gekke MSN.

Reacties op zoveel te doen

henriette 05/11/2004 | 09:05 uur
Tis wat met dat MSN;-)
 
Eric 05/11/2004 | 11:09 uur
Die docu over Gram Parsons is idd triest maar mooi....
 
willem 05/11/2004 | 13:21 uur
dat heb ik nou nooit!!!
 
ehhh 07/11/2004 | 14:33 uur
Tjah, breezers meisjes zouden makkelijk moeten zijn....volgende week nog es proberen...
 
Plaats jouw reactie