Mijn weblog

and so this is christmas

Claire
21/12/2007 | 03:44 uur
in de categorie De wereld volgens

 


I am not dreaming of a white christmas en ik denk ook niet dat santaclaus is coming to town. Van silent night, holy night is al helemaal geen sprake and all i want for christmas heb ik al.

Hoewel ik de hele dag niks anders dan kerstdeuntjes hoor, kom ik maar neit in de stemming. Wat mij betreft is santa een hottie in swimmies en sunnies met een esky vol pressies die hij rondbrengt in een ute. Dus laat die naaldboom, dee man met baard en buik, de carols, de kaarsjes, de kalkoen, kerststalletjes en heel erg vooral die sneeuwpoppen maar achterwege. Ik doe dit jaar niet mee met het winterwonderland.
Ik ga naar het strand.

groeten uit Sydney & a very merry christmas to all of you!!

operabrug.jpg

bondi.jpg

koala.jpg

sydney.jpg
Reacties op and so this is christmas

Marie 21/12/2007 | 17:56 uur
Ah ... Jij ook! Heel veel fijne dagen and more to come!
 
bouws 27/12/2007 | 21:48 uur
ik sluit me naadloos aan bij marie.(en die koala is cooool.ik kreeg zo'n 35 jaar geleden een opgezette variant kado van een oudtante. goedbedoeld maar behoorlijk fout natuurlijk.gelul achteraf en dat helpt niet).
 
bouws 27/12/2007 | 21:51 uur
wat ik eigenlijk wilde schrijven: prachtige plaatjes!
 
Plaats jouw reactie