Mijn weblog

and the nominees are...

Claire
14/03/2004 | 00:42 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Oh jee. stress. Ik ben genomineerd.

Enorm vereerd uiteraard en mijn dank aan degenen die vinden dat ik een prijs zou moeten krijgen voor het dagelijks ventileren van mijn meningen, maar manohman; the pressure! Want nu gaan er allerlei types op mijn naam klikken en dan lezen wat hier staat en dan moet dat leuk en onderhoudend en goed en alleswateenanderweblognietheeft zijn. Want anders win ik niks. Nu ben ik bij voorbaat natuurlijk al behoorlijk kansloos in dat never-ending rijtje weblog-iconen. Maar toch. Het idee alleen al dat iemand mij de leukste vindt! En dat ik daar dan ineens aan moet voldoen enzo. Wat een druk...

En nog es iets anders: natuurlijk ligt het voor hand om als vrij onbekende (lees: middelmatig bezochte) weblogger te roepen van 'we weten toch allemaal al dat vandenb het beste geschreven is, dat merelroze de beste vrouwelijk weblogger is, dat de vrienden van punkey het beste collectieve weblog hebben en bob de lifetime achievement award moet krijgen. De uitslag staat eigenlijk al vast. Het is een stomme, incrowdverkiezing en degenen met de meeste vriendjes in weblogland winnen altijd.' Ofwel: zij zijn groot en ik is klein en das niet eerlijk.' Maar dat zeg ik niet. Daar doe ik es mooi niet aan mee.
Kan mij het schelen of iemand anders beter, leuker, mooier gelayout is en op 1 dag meer bezokesr trekt dan ik in 1 maand. Of dat zo'n beetje half weblogland een kans maakt op een prijsje. I am a nominee and i'm proud! Toevallig!

Zo. Ha!
En dan heb ik het nog niet eens gehad over wat ik aan moet trekken naar zo'n uitreiking.

Reacties op and the nominees are...

George 14/03/2004 | 00:51 uur
Natuurlijk weet je van tevoren wie er gaan winnen. Maar dat maakt het niet minder leuk. Toch. Of toch wel. Hmmm... Nee, eigenlijk is het helemaal niet leuk.
 
Paola... 14/03/2004 | 00:59 uur
..en de speech Claver..... :-)
 
claver 14/03/2004 | 01:06 uur
oh god. een speech. Komt ze nu mee.
(verder is bovenstaand verhaal natuurlijk eiegnlijk goon een verdekt opgstelde aansporing voor al mijn lezers om op mij te stemmen. Of om met Dory uit Finding Nemo te spreken: PICK ME! PICK ME! PICK ME!!
 
San 14/03/2004 | 01:32 uur
Muh? Pygmee? ;-)
 
Solly 14/03/2004 | 14:17 uur
Even een vergelijkend bloggende-dames onderzoek gedaan en ik vind jou 't leukst. Dus.
 
Tikky 14/03/2004 | 20:26 uur
Je ben iig genomineerd! Goed hoor, wens je veel suc6
 
Jessi 14/03/2004 | 21:54 uur
Gefeliciteerd! Succes.
 
Tjarko 16/03/2004 | 20:13 uur
Strakke zaak hoor!! :-)
 
peet 20/03/2004 | 13:23 uur
en dan kunnen we zeggen 'wij kenden claver vroeger al, voordat ze genomineerd en gelauwerd was!'
en dan zetten we daar een trotse Iknewit, I-knew-it'-blik bij op!
ook voor ons, lezers, breken mooie tijden aan!:-)
 
Plaats jouw reactie