Mijn weblog

Ben Folds Live

Claire
22/04/2004 | 11:27 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Als u nu pas inhaakt wist u het nog niet. En anders wel maar dan leest u het goon maar nog es.
Ik ben namelijk best wel een voorstander van de amazing Ben Folds (leest hiero enzo). En ieder jaar spreek ik aan het eind van het jaar de wens uitdat deze meneer enu eindelijk es een concert in de buurt komt geven. het wordt een soort mantra want hij weigert goon deze kant op te komen.
Niet dat ie niet tourt ofzo, maar eigenlijk alleen in Amerika. En soms Japan. Of Australie. Maar niks geen Europa.
En da's vet balen. Want live moet meneer Folds echt geweldig zijn.

't Is niet dat ik per se wil dat ie hier voor de deur komt spelen alhoewel dat ook heus best mag). Ik ben best bereid er voor te reizen, zulke proporties neemt de mythe van Ben Folds op een podium aan. Ik heb zelfs met een paar mensen afgesproken dat als hij in een ander Europees land komt, we daarheen gaan. We hopen dan zelf op Barcelona. Of Londen. Ook leuk.
Maar daar is dus helemaal geen sprake van.
Ik heb ook nog uitgezocht of hij niet toevallig in NY speelt als ik daar ben (en dat is morgen al ! Yeah morgen! Niet over een week! NEE morgen dus! Nog een half nachtje slapen! dan dus! wiehoe! jippie! *doorsla van enthousiasme*). Maar, just my luck, nee. Een week (7 dagen!) later wel. This close!

Ik was wel vaker 'this close'. Alleen wist het toen nog niet. In 1996 stond Ben Folds Five (toen nog) op Lowlands. En ik was daar ook. Ergens op het terrein. Waarschijnlijk bij The Offspring (tsk) of ,erger nog, Tricky (huuh!). Wist ik veel.

Afijn.
Nu zijn er dus een paar benfans in andere europese landen die ook willen dat Ben in de buurt komt. En zij hebben dus een petitie opgesteld. Zodat Ben kan zien hoeveel zielige vancultuurverstoken europeaantjes hem graag willen zien en horen. Ik weet niet of dat helpt. Maar stel dat! Nou...dan!
Dus u snapt wel mijn vraag: ook al kent u Nen niet (luistert dan hier, Ben start vanzelf op), zou u mij dan een plezier willen doen? En die petitie willen tekenen? Just in case!
Want mij kent u wel! Natuurlijk. En ik heb ook recht op mijn Ben Folds Live.

Reacties op Ben Folds Live

Hoof 22/04/2004 | 21:16 uur
Jaloezie! Iedere keer als ik New York zie krijg ik heimwee... Als ik het hoor al, eigenlijk. Have fun!
 
Irene 23/04/2004 | 21:44 uur
Als ik dat zo hoor, kunt u ook gewoon een cd van de Beatles kopen (word ik nu gelyncht, nee, ik kan het gewoon zeggen want u zit toch veilig ver weg in New York)
 
Peter 07/05/2004 | 21:42 uur
Moet je hier eens gaan kijken: http://3voor12.vpro.nl/17541575
Heb ervoor gezorgd dat Norbert Pek van 3VOOR12 er een artikel over zou schrijven. Hij mailde mij terug met de mededeling 'een bericht naar m'n hart'! En zo te lezen niet alleen zijn hart. Gaat gauw kijke bij 3voor12!
 
Plaats jouw reactie