Mijn weblog

Ben Folds Live II

Claire
12/11/2004 | 17:12 uur
in de categorie De wereld volgens

 


U weet het vast nog wel. Dat ik op Ben ben. (zo niet lees maar)
En misschien dan dus ook dat ik eindelijk, na 4 jaar wachten&hopen, deze held live op een piano zou gaan horen en -vooral- zien spelen. Helemaal in London. Met het vliegtuig enzo. Keistoer dus best wel.

Ik had er heul veul zin in. Lekker een paar dagen weg en dan ook nog Ben Live. Wiehoe! Gisteren over twee weken zou het allemaal moeten gaan gebeuren. Zóu ja. Want gisteren kwam het treurige nieuws dat Ben niet komt. De hele fukkin Europeese tour is verdomme afgelast!! Hij is ziek!i'm very sorry and disappointed to have had to reschedule my UK tour. rarely in my career have i had to do this; i take missing a show very seriously. but in this case there was no choice. short of taking daily cortisone shots and having roadies prop me up on stage, it wasn't going to happen. i got very run down and got a nice respiratory infection, which the doctor has warned me to take care of since i recently had pneumonia. we are rescheduling the tour for the spring and i promise i'll get healthy and play my ass off, old and new music, requests and extra dance moves. i'm sorry i'm not there right now and i hope this whole thing doesn't screw up anyone's schedule too badly.
benSkjoes mie? u zegt? Doesn't screw up anyone's schedule too badly? DOESNT SCREW UP A SCHEDULE?? Man! Echwel! Mijn hele fukkin schema in de war ja! Want buiten het feit dat we al vliegtickets hebben en we dusch he-le-maal voor nada naar Londen gaan (hmm. klinkt natuurlijk te decadent voor woorden maarja ik ben er dit jaar al een keer geweest. Ik ben er eigenlijk al 3x geweest. Dan ga ik liever 4 dagen naar een stad waar ik nog niet geweest ben. zelfs om te shoppen. dusch), is het natuurlijk het allerjammerste dat we hem dit jaar dus weer niet gaan zien. Want de tour wordt wel ingehaald. Maar dan pas in juni 2005. Bah!

Ik zou bijna gaan klagen; Sjeesus. Moeten we weeeer naar Londen. Want in juni komt ie natuurijk ook niet naar Nederland. Denk dat maar niet he!
Zuchtend bekeken we het tourschema nog maar es. In mijn hoofd surfde ik al naar easyjet.com. Als die in juni nog maar op London vliegen dan! En een duur grapje wordt het zo ook wel zeg, dat fanschap!
Maar ineens was daar de oplossing, het lichtpunt, de keerzijde. Want in juni speelt Ben ook in Berlijn. Zagen we. En in Berlijn ben ik nog niet geweest! Koel!!
Oder besser: Toll!

Ik zie aldus grootse mogelijkheden voor het tourschema van yours truly volgend jaar.
Dan neem ik dit shoppingtripje naar Londen in november er wel bij.
Voor deze ene keer dan.

Reacties op Ben Folds Live II

George 12/11/2004 | 17:31 uur
Is dat nou een echte vent, die Ben? Wat een watje!
 
paola 12/11/2004 | 21:09 uur
helemaal voor niets naar londen...wat een rotleven heeft u ook zeg...;-) maar het blijft jammer...dat wel...gelukkig is Berlijn superirretoll ook heel spannend he...
 
Lars 12/11/2004 | 23:40 uur
Aan Berlijn heb ik goede herinneringen. Dus da's helemaal niet erg om die kant op te moeten/mogen.
 
Lawyerzwelgje 17/11/2004 | 21:42 uur
Bln = Fanta !
 
Plaats jouw reactie