Mijn weblog

Ben Folds - Songs For Silverman

Claire
01/05/2005 | 19:52 uur
in de categorie Music according to

 Ben Folds - Songs For Silverman


Hier volgt een volkomen subjectief stukje. Want ik kan het niet. En ik wil het ook niet. Iets anders dan Ben Folds de hemel in prijzen.Want Ben is under my skin. Dus alles wat hij maakt, vind ik mooi en geweldig. En ook van zijn nieuwste meesterwerkje Songs For Silverman word ik erg gelukkig. In diverse graties en uitvoeringen. Van hieperdepiephoeradezonschijnt-blijschap tot eensnotterigboehoehoewatklinktpianotochmooi-gelukzaligheid. Heb alleen nog niet bepaald welk nummer ik het allerfijnste vind. Ik denk dat ik de plaat nog een keer moet horen. En nog een keer. En daarna nog ongeveer 35 nachtjes slapen. Dan hoor én zie ik em eindelijk live. Eindelijk. Fjoe.

Word ook een beetje gelukkig en luister!

Reacties op Ben Folds - Songs For Silverman

Plaats jouw reactie