Mijn weblog

Calexico - Hot rail

Claire
27/01/2003 | 17:10 uur
in de categorie Music according to

 Calexico - Hot Rail


Alweer een oud plaatje dat voor mij als nieuw is. Want als het buiten een beetje somber en bewolkt is, dan wil ik graag een plaatje van Calexico opzetten. Al bij de eerste tonen waan je je namelijk meteen in het gelijknamige grensplaatsje tussen Mexico en Californie en zie je in de verte al een stoffige woestijn opdoemen. Weg winterblues, hallo zomers humeur! Nou heb ik hier een plaatje van Hot Rail (uit 2000) geplaatst, dat is namelijk degene die ik vorige week aanschafte. Maar dat had net zo een andere Calexicotitel kunnen zijn. Hun plaatjes lijken namelijk nogal op elkaar; ze hebben allemaal die leuke trompettertjes en fijne surfgitaartjes en dat maakt niets uit. Want ze hebben ook allemaal hetzelfde effect; je krijgt het er best warm van! Ole!

Tofste Track: Chrystal Frontier (realplayer)

Reacties op Calexico - Hot rail

Plaats jouw reactie