Mijn weblog

claver has just signed in...out...in...out

Claire
06/04/2004 | 17:11 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Verdomme.
verdomme verdomme verdomme.
Mijn msn is stuk. Soort van kapot. Ik kan goon inloggen. dat is het niet. maar sinds een poosje word ik op de meest onhandige momenten zomaar van msn gekicked. Bijvoorbeeld als ik net met een buuf in een verhandeling zit over waarom ik nununu een nieuw huis moet en welke onbereikbare lokaties ik daarvoor op het oog heb. Of precies op het moment dat ik mijn Breestervader wil beschuldigen van ontucht. Of juist als ik van een oudcollega te horen ga krijgen wie het met wie doet. U begrijpt; MSN is hartstikke belangrijk voor de dagelijkse informatietoevoer vanuit de wereld naar casa claver.

Om nog maar te zwijgen van het commentaar dat ik dagelijks moet slikken als ik steeds plots van gesprekken wegloop en maar in- en uit log. Soms wel 10x op een dag.
Your network connection to the Internet has been lost so you have been signed out from MSN Messenger. Ik kan het inmiddels dromen.
Ik heb al 2x een nieuwe versie van MSN gedownload. Ik heb iets geupdate. Ik heb zelfs MacMessenger aan de praat proberen te krijgen (die wilde niet eens inloggen). Ik weet niet meer wat ik er verder aan kan doen. Dus ik laat het maar zo ook. Dat gezeik ook altijd.

En kom nou niet aan met dat geneuzel van 'koop dan een echte computer'. Want dan mag u mij namelijk even 1100 eurie geven. Voor een zogenaamde echte computer.
Ikzelf vind het ook al vervelend genoeg om steeds opnieuw in te moeten loggen. Beseffen jullie wel hoe moe ik daarvan word? Nou? Nou? Nee he?
daar weten jullie niks van! met jullie ' echte computers'!
Dus jullie moeten er ook maar mee zien te leven. Met 'ploinnggg claver has just signed in'.
Gedeelde smart is halve smart. Zo.

Reacties op claver has just signed in...out...in...out

Tjarko 06/04/2004 | 17:48 uur
Ik leef met je mee.. het is allemaal verschrikkelijk gewoon.. Gelukkig heb ik dat signing in gedoe uitstaan anders werd ik inderdaad gek van je ;-)
 
Joost 06/04/2004 | 20:30 uur
er is storing bij MSN heeft iedereen dus ?

PS je moeten even meer eten op breedster
 
Vryage 07/04/2004 | 00:23 uur
Gewoon naar buiten gaan.
 
Rolandow 07/04/2004 | 10:07 uur
Probeer trillian dan eens. Heb je gelijk je ICQ ook weer terug.
 
peet 07/04/2004 | 23:35 uur
ja, waardeloos verhaal,
doordat steeds dat onnozele aanmeldvlakje bij MIJ verschijnt (verscheen? vandaag ben je vooralsnog braaaaf), kan ik niet met mn pijltje in het scrollbalkje;
dan weet je er even van, lastig ding!:-)
 
MissGien 08/04/2004 | 11:57 uur
Wat doe je dan ook met die MS-shit?
G'oon overstappen op ICQ...
 
cyclone 10/04/2004 | 10:21 uur
tja ..
ik zeg nix .. ;-)
 
Plaats jouw reactie