Mijn weblog

de glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft

Claire
30/12/2004 | 22:10 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik wil best wel vertellen over dat ik vandaag in totaal 5 uur heb gereisd (of is het toch gereist? whatever. ik zat dus zo lang in de trein) om naar Pluk van de Petteflet te kijken. Want dat is best heus wel erg veel. Kwa reistijd voor een film. Waarvan je de afloop al kent omdat het boek toch altijd beter is. (ook al heeft Zaza de Kakkerlak in de film dan wel weer heel erg verdacht veel weg van Balkenende en is dat nog best hilarisch)
Maar dat ik die reistijd er best voor over had omdat De Nichtjes het geloof ik wel heel leuk vonden. Ze zaten in ieder geval op het puntje van hun stoel. En dat is ook best wel wat waard, in deze tijden.

pluk.gifmaar goed. Daar heb dus even geen tijd voor.
Ik moet namelijk mijn nieuwe agenda even inwijden.
Voor je het weet is het ineens 2005.

Reacties op de glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft

willem 31/12/2004 | 09:43 uur
ben ook geweest, hier viel die ook goed in de smaak!!
En de knieperties en spekdikken ook!! (je komt ze maar halen!!)
 
damla 04/03/2006 | 09:32 uur
hahah mooi hoor
 
Plaats jouw reactie